2777
2789
عنوان

بی بی چک روژان استفاده کردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11931 بازدید | 50 پست
اصلا خودمم نمیدونم چرا اینطوری شد بی بی چک مثبت شد از هم دادم مثبت بود اما به خون ریزی افتادم سنو رف ...

منم یه هفته اس از اقدامم میگذره و خونریزی دارم ینی ممکنه نطفه وسط خونریزی بیفته و نفهمیم؟

عکس بی بی چکتو بفرست ،بعدشم نمیخوام نا امیدت کنم ولی هر خطی،هاله ای باید زیر ده دقیقه بیفته ،بعدش او ...

نبابا راحت باش من برام مهم نیست باردار باشم یا نه فقط بخدا داغونم از بلاتکلیفی فردا نوبت دندونپزشکی دارم معاینه کنه بعد نوبت بزنم برا کشیدن دندون عقل. این وضع منه.

چه قدرم درد پریودی دارم الان.

تو عکس نمی‌افته هاله اش

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بارداری شیمیایی بوده. چون زیر پنج هفته دفع میشه. فقط اسپرم و تخمک باهم دیدار کرده بودن. هورمون باردا ...

یکم درباره اش بیشتر توصیح میدی؟

من الان یه هفته بعد اقدام خونریزی دارم، اگه نطفه ای بگیره ممکنه وسط همین خونریزیا بیفته و متوجه نشده باشم؟

بارداری شیمیایی چیه، مگه اسپرم و تخمک هم دیدار میکنن، تا بهم برسن جوش میخورن دیگه

یکم توصیح بده

نبابا راحت باش من برام مهم نیست باردار باشم یا نه فقط بخدا داغونم از بلاتکلیفی فردا نوبت دندونپزشکی ...

راست میگی بلاتکلیفی خییییلی بده میفهمم،خب اول یه بتا بده مطمئن شی

خدایا شکرت بخاطر نعمت زیبایی که بهمون دادی🤰❤مامانای مهربون واسه سالم به دنیا اومدن نی نی مون التماس دعا🌿💋
بارداری شیمیایی بوده. چون زیر پنج هفته دفع میشه. فقط اسپرم و تخمک باهم دیدار کرده بودن. هورمون باردا ...

خیلی ناراحتم وقتی جواب آزمایشم مثبت بود زن داداشم کنارم بود اومد به همه گفت خودمم به خواهر شوهرم گفتم الان نمیدونم چیکار کنم چی بگم

منم یه هفته اس از اقدامم میگذره و خونریزی دارم ینی ممکنه نطفه وسط خونریزی بیفته و نفهمیم؟

نمیدونم اصلا سر در نمیارم منم مثل تو شدم با این تفاوت که من آزمایش دادم مثبت بود اما سنو هیچی نشون نداد 

خیلی ناراحتم وقتی جواب آزمایشم مثبت بود زن داداشم کنارم بود اومد به همه گفت خودمم به خواهر شوهرم گفت ...

خب بگو بارداری کاذب بوده هورمونم رفته بالا مثبت نشون داده ولی رفتم سونو گفت بچه نیست و بارداری کاذبه و برات تجربه بشخ تا چند ماهگی دیگه نگی

شاید خون لانه گزینیه ،خونت در چه حده؟لکه بینی و اینا

خدایا شکرت بخاطر نعمت زیبایی که بهمون دادی🤰❤مامانای مهربون واسه سالم به دنیا اومدن نی نی مون التماس دعا🌿💋
چند روز بعد نزدیکی میشه این ازمایشو داد؟

بزار از موعد پریودت بگذره چند روز ،دقیقتره

من از دادم مثبت بود چند روز بعد باز رفتم بتا ۱۲.۵ بود 

شاید هنوز خیلی کوچیکه ،از موعدت گذشته یا مونده

راست میگی بلاتکلیفی خییییلی بده میفهمم،خب اول یه بتا بده مطمئن شی

نه زوده برا بتا تا چند تا بی بی چک هاله واضح نندازن نمیرم. 

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله