2777
2789
عنوان

بی بی چک روژان استفاده کردین؟

11920 بازدید | 50 پست

بچه ها من امروز از عصر از درد پری ناااااله بودم تاااا همین یکساعت پیش. 

تو این هفته ای که گذشت بی بی مارک ویتاساین زدم شش تا همشون هاله کمرنگ انداختن. گفتم حتما خرابه.....

یه ۴۰ ۵۰ دقیقه پیش روژان زدم، یه هاله خیلییییییییی کمرنگگگگگ کممممممرنگگگگگگگگگگ انداخت. بزوررررر تو سایه میدیدمش. الان انگار خشک‌ شد هاله واضح تر شد.

پاهام و دلم و کمرم درد داره😭 نمیدونم بخدا چمه خیلی دارم اذیت میشم‌

فکر کنم حدودا ۱۷ ۱۸ روز پیش اقدام داشتم‌ ینی چهار پنج روز به موعد پریودم.

پریودامم خیلی خیلی نامنظمه. اصلا نمیدونم چمه.

۲۴ مرداد با هاله خیلییییی کمرنگ ویتاساین آزمایش دادم منفی بود. فقط ویتاساین هاله مینداخت. 

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 

ویتاساین لعنتی برامنم هاله انداخت نبودم

بدترین مارکه

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره من با روژان فهمیدم باردارم یک روز بعد از تاخیر هاله انداخت و همون روز آز دادم مثبت بود

خدایا شکرت بخاطر نعمت زیبایی که بهمون دادی🤰❤مامانای مهربون واسه سالم به دنیا اومدن نی نی مون التماس دعا🌿💋

منم پریودم نامنظم بود دو ماه بعد دوماه درست شد ولی دل درد شدید داشتم بی بی چک زدم مثبت بود البته بی بی چکم اولش اصلا هیچ خطی ننداخت دو ساعت بعد رفتم دیدم دوتا خط افتاده همون روز رفتم از دادم مثبت بود دو هفته بعدش خون ریزی داشتم مثل پریود رفتم سنو گفت بچه ای نمیبینم شاید سقط شده الان هم بی بی چک زدم هیچ خطی نیفتاده نمیدونم چیکار کنم تکلیفم مشخص نیس

مگه مارکای مختلف فرق داره عملکردشون ینی یکیش منفی نشون میده یکی مثبت؟

حساسیتاشون فرق داره یکی بیشتر یکی کمتر مارک روژان و مدیکور عالیه

خدایا شکرت بخاطر نعمت زیبایی که بهمون دادی🤰❤مامانای مهربون واسه سالم به دنیا اومدن نی نی مون التماس دعا🌿💋
اره من با روژان فهمیدم باردارم یک روز بعد از تاخیر هاله انداخت و همون روز آز دادم مثبت بود

ببین روژان همون موقع ننداخت شاید نیم ساعت بعد یه چیز کمممممرنگ دیدم. تقریبا یکساعت گذشت از زدنش، بازم کمرنگگگه ها ولی میبینمش. 

مثبت کاذب میندازه؟

مگه میشه سقط شده باشه و خودت نفهمی؟؟؟

اصلا خودمم نمیدونم چرا اینطوری شد بی بی چک مثبت شد از هم دادم مثبت بود اما به خون ریزی افتادم سنو رفتم گفت من بچه ای نمیبینم باز الان بی بی چک زدم اما هیچ خطی نیفتاد سفید مونده

ببین روژان همون موقع ننداخت شاید نیم ساعت بعد یه چیز کمممممرنگ دیدم. تقریبا یکساعت گذشت از زدنش، باز ...

عکس بی بی چکتو بفرست ،بعدشم نمیخوام نا امیدت کنم ولی هر خطی،هاله ای باید زیر ده دقیقه بیفته ،بعدش اون خط تبخیر ادرارته که خشک میشه ،صورتیه هاله یا طوسی؟

اصلا خودمم نمیدونم چرا اینطوری شد بی بی چک مثبت شد از هم دادم مثبت بود اما به خون ریزی افتادم سنو رف ...

بارداری شیمیایی بوده. چون زیر پنج هفته دفع میشه. فقط اسپرم و تخمک باهم دیدار کرده بودن. هورمون بارداری ترشح شده رحم ضخیم شده اما در همین حد. با پریودم دفع میشه