2777
2789

سلام 

ی ماه پیش میخاستم از کسی ک دوس دارم جدا بشم اونم بخاطر اینکه برام خواستگار اومده بود و گفتش برات آرزوی خوشبختی میکنم 

بعدش ک خواستگارمو رد کردم (اولش بخاطر اینکه به پارتنرم علاقه داشتم بود بعدش ک با خواستگارم صحبت کردم دیدم اهل نماز و روزه و اینجور صحبتا نیست و با کار آیندم مشکل داره از بقیه لحاظ اوکی بود )

گذشت و خواستگارم رد کردم تو دلم عروسی بود ک خداروشکر رد شد چون خونوادم موافقش بودن  

دیگه فهمیدم کسی ک دوسش داشتم و دارم از ته قلبم منو برای اینده ش نمیخاد 

هنوزم دوسش دارم ولی بهش وابستم توانایی جدا شدن ندارم 

ی ماه پیش ک بهش گفتم اگه مرد بودی بهم نمیگفتی برو خوشبخت بشی 

بعد بهونه اورد من با کسی ام یکی دیگه پیدا کردم 

بخاطر اینکه من مقصر نشم بهش برگشتم 

هنوزم دوسش دارم .ولی اینکه قرار نیست آینده داشته باشم باهاش دارم میسوزم 

اصلا جلو اون ب رو خودم نمیارم اصلااا 

خودمو بی اهمیت نشون میدم  

ولی هیچجوره نمیتونم رابطمو باهاش تموم کنم 😔

جراتشو ندارم میدونم کات کنم باز خودم بهش پیام میدم 

بیاین بگین  چیکار کنم لطفاااا 

چرا موقعیت خودتو ب خطر میندازی .دوسش داری درست با چ زبونی بگه نمیخاد بگیرتت . رابطتو ادامه بده ولی رو خاستگارات بیشتر فک کن ازدواج کردی کات کن

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا موقعیت خودتو ب خطر میندازی .دوسش داری درست با چ زبونی بگه نمیخاد بگیرتت . رابطتو ادامه بده ولی ر ...

خودمم همین مد نظرمه دیگه سر شدم 😔

اگه خواستگاری ک شرایطش اوکی بود راضی بشم برم 

بهم میگفت اگه عقد کردی تا کی باهم باشیم 

نمیگفت میام جلو البته ک اوایل رابطمون ب مامانش گفته بود مامانش گفته بود ک زووده 

حرف رو حرف مامانش نمیاره

خودمم همین مد نظرمه دیگه سر شدم 😔 اگه خواستگاری ک شرایطش اوکی بود راضی بشم برم  بهم میگفت اگ ...

ببین اگه میخاستت نمیگف تاکی باهم باشبم .یجوری بهش بفهمون ک حاضر نیستی بعدازدواج ب شوهرت خیانت کنی . اوایل رابطه ممکنه روت حساب کرده باشه براازدواج ولی ب مرور دیده اون چیزایی ک دنبالشه رو تو نداری .خودمم همین مشکلو داشتم .فهمیدم بگیر نیس منم ازدواج کردم بهشم نگفتم .تا ...نش بسوزه منو بلاتکلیف نذاره

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم