2821
2789
عنوان

میشه بیایددد

186 بازدید | 30 پست

من دیروز گوشیه برادر زاده ی شوهرمو نگا میکردم شوهرم قبل من بهش نوشته بود یکیو واسم پیدا کن و فلان الان از شوهرم سرد شدم تروخدا شما بگین چیکار کنم درسته قبل من بود ولی نمی‌دونم چرا یجوری شدم اونم به این یه دختری پیشنهاد داده بود که فامیلشونه شوهرم میگه باهاش دوست نشدم ولی باز یجوریم از دیروز حالم بده

گذشته ها گذشته الان از صد مرد یکی پیدا میشه گذشتش پاک باشه

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  
گذشته ها گذشته الان از صد مرد یکی پیدا میشه گذشتش پاک باشه

میگه اگه دوران دوستی با تو بود باز یه چیزی من اونموقع تو رو نمی‌شناختم . اه خلاصه نمیدونم حق دارم یا نه که اینجوری حالم بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان نکته انحرافی اینجاس...!!

گوشی برادر زاده شوهرت دست شما چیکار میکنه🤔

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫

خب قبل تو 

اینکه ناراحتی نداره 

کمتر از ۵۰ روز مونده ب اینکه انتظارم تموم  شه🌱🙂تویی ک داری امضامو میخونی برام صلوات میفرستی ؟😍بوس بهت❤این ۵۰ روز برام خیلی سخته🙂🖤ولی تموم میشه می دونم🙂
الان نکته انحرافی اینجاس...!! گوشی برادر زاده شوهرت دست شما چیکار میکنه🤔

با اون خیلی صمیمیم واقعا مث خواهرمه هم سن هستیم گوشیشو نگا میکردم پیام های شوهرمو نگا کردم ببینم چی واسش نوشته که نوشته بود چرا یکیو واسه عموت پیدا نمیکنی و فلان 

میگه اگه دوران دوستی با تو بود باز یه چیزی من اونموقع تو رو نمی‌شناختم . اه خلاصه نمیدونم حق دارم یا ...

عزیزم این اصلا ناراحتی نداره😐

علم غیب داش بدونه قراره با تو ازدواج کنه؟

غیر منطقی رفتار نکن قشنگم

الان شوهرت بیاد ب دوست پسرای قبلت گیر بده بگه چرا قبل من با اونا بودی چی میگی واقعا 😑

کمتر از ۵۰ روز مونده ب اینکه انتظارم تموم  شه🌱🙂تویی ک داری امضامو میخونی برام صلوات میفرستی ؟😍بوس بهت❤این ۵۰ روز برام خیلی سخته🙂🖤ولی تموم میشه می دونم🙂
جدی میگین؟ ناراحت نباشم ؟ نمی‌دونم چرا ازش سرد شدم از دیروز 

وای ددم😐😂

ی لحظه فک کردم، بعد تو اینکارو کرده

چقد حساسی 

اینجوری نکن ک هیچیو بت نگه

عزیزم این اصلا ناراحتی نداره😐 علم غیب داش بدونه قراره با تو ازدواج کنه؟ غیر منطقی رفتار نکن قشنگم ...

سه سال دوست بودیم ما یه ساله هم ازدواج کردیم اونم دو ماه قبل دوستی با من به برادر زادش گفته بود 

وای ددم😐😂 ی لحظه فک کردم، بعد تو اینکارو کرده چقد حساسی  اینجوری نکن ک هیچیو بت نگه

😢😢😢😢مشکل اینجاس اون دختر که برادر زادش پیشنهاد داده بود فامیلشونه به فکر اونم که تو جمع ببینم چیکارش کنم 

😢😢😢😢مشکل اینجاس اون دختر که برادر زادش پیشنهاد داده بود فامیلشونه به فکر اونم که تو جمع ببینم چی ...

محل سگ نزار😂

😢😢😢😢مشکل اینجاس اون دختر که برادر زادش پیشنهاد داده بود فامیلشونه به فکر اونم که تو جمع ببینم چی ...

پیشش با شوهرت خیلی عاشق باشین و از این حرکتای لوس بازیای عاشقانه بزنین😅