2777
2789

من ۱۷ روزه زایمان کردم . تا همین سه چهار روز پیش نابود بودم از درد ، دلپیچه و دلدرد شدیدم داشتم . واقعاا همش در حالت بیماری بودم. در عین حال به بچه هم رسیدگی میکردم. بیشتر شیر خشک میدیم . شیرم چون اشتهام کم بود کم شد . الانم روزی دو سه بار در حد کم میخوره . دیگه مثل قبل شیرم بیرون نمیریزه . با شیردوشم اوایل میدوشیدم خیلی میشد الان خیلی کم میاد. یعنی ممکنه خشک بشه؟

مواظب باش موقع شیردهی خوابت نبره خطرناکه ،موقعی که بچت خوابه تو هم حتما بخواب تا انرژی پیدا کنی ،سعی کن این چند وقت غذا از بیرون بگیری و یا بگی یکی برات درست کنه تا وقت استراحت داشته باشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله شیر خشک نده بچه رو بچسبون به سینت زود زود شیرش بده 

خودتم سوپ مرغ و اب مرغ بیشتر استفاده کن

محصلین عزیز و مجردها و نوجوانان خواهشا نیان تاپیک من با تشکر😊.....سنگدل بیرحم هم نبودم اونقدر بدی دو رویی دیدم که شدم ....‌
کم کم یعنی چه مدت؟

بستگی داره که بچه چقدر شیرتو بخوره یا نه..

شیر خشک و حذف کن کامل.. فقط شیره خودت و بده تا شیرت زیاد بشه... 

من پسرم ۱۸ ماهشه فقط شیره خودم و دادم .. 

الانم با اینکه یکسره میخوره بازم شیرم زیاده.

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌
اخه با شیر خودم سیر نمیشه. مداام گریه میکنه

بادام بخور هر روز ۱۴ تا 

شیرت خشک میشه اگه کم بدی زود زود بده 

من دوتا بچه دارم تاحالا یه قطره شیر خشک ندادم بهشون 

محصلین عزیز و مجردها و نوجوانان خواهشا نیان تاپیک من با تشکر😊.....سنگدل بیرحم هم نبودم اونقدر بدی دو رویی دیدم که شدم ....‌
بستگی داره که بچه چقدر شیرتو بخوره یا نه.. شیر خشک و حذف کن کامل.. فقط شیره خودت و بده تا شیرت زیاد ...

مثل من حتی بلد نیستم شیر خشک درست کنم