2777
2789
عنوان

طلاهام

334 بازدید | 22 پست

بچه ها شوهرم پنجاه میلیون بدهی بالا آورد منم طلاهامو دادم بهش بره بفروشه بده طلبش ازم تشکر نکرد ک هیچ تازه گفت مگه طلاهای تو بود من خریده بودم درصورتی ک اصلا من طلاهامو با پسنداز خودم خریدم دوتاشم تولدم بهم کادو داده بود انقد ناراحت شدم اخه انقد نمک نشناس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه دوستم ک دیشب نی نی سایت بود همین اتفاق افتاده یعنی وحشتناک حالش بده

عکس پروفایل خودم هستم با فیلتترو آرایش و گریم شدم این..در تاریخ 1400:11:26به دوستم رمز عبور دادم تا هر وقت من نبودم نی نی سایت اون بیاد بهش اعتماد کردم به دلایلی نداره نی نی سایت برای خودش پس بدونید این کاربری دوتا کاربر داره.......فاطمه جان امیدوارم از اعتماد من سو استفاده نکنی

همین شماها شوهری بی مصرف بااین کارا پرو میکنید بعد میان جلوی شوهرای بقیه ک ادمن قیافه میگیرن ک اره ما زدیم تو سر زنمون جرات نداره حرف بزنه و... نمیگن ما زنمون 🐃

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

چه اتفاقی

400میلیون طلا فروخته 5روز پیش داده به شوهرش...6ماه پیش شوهرش چک برگشتی داشت 16میلیون طلا فروخت به پای اون مرد افتاد ک شوهرش شب بیاد بیرون پیش بچش...پری شب مثل اینکه گفته پول ندارم بده خرج ماشین کنم برم سرکارم راهش دوره دوستم داده تازه پیام داده پول کافی بود درست شد ماشین...داشته دفتر کار شوهرش رو تمیز میکرده کلی سکه و پول دیده پر خاک قایم کرده به شوهرش گفته شوهرش گفته خفه بابا هنر کردی گوه

عکس پروفایل خودم هستم با فیلتترو آرایش و گریم شدم این..در تاریخ 1400:11:26به دوستم رمز عبور دادم تا هر وقت من نبودم نی نی سایت اون بیاد بهش اعتماد کردم به دلایلی نداره نی نی سایت برای خودش پس بدونید این کاربری دوتا کاربر داره.......فاطمه جان امیدوارم از اعتماد من سو استفاده نکنی