2777
2789
عنوان

عشق در ۱۶ سالگی

318 بازدید | 13 پست

سلام من خیلی وقته از یه پسری خوشم اومد که هیچ چیزی هم بهم نگفت و منم چیزی نگفتم چون درست نبود البته نمیدونم اونم دوستم داره یا نه اما فقط تنها نگاه میکرد 

تا اینکه بعد از چند ماه فهمیدم که پسره هیچی نداره😐 نه خونه ، نه ماشین ، مهتاد و کلی چیزهای دیگه 

اما نمیدونم چرا هنوزم فکرم درگیرشه😐😐😐😐 راستش خودمم تعجب میکنم این ماله سنه بلوغه ؟

قطعا مال سن بلوغه

به دکتر زنان مراجعه کن دارو برای متعادل شدن هورمونات میده

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا واسه سن بلوغه! من ۱۷ سالمه هر روز عاشق یکی میشم🤣🤣دست خودمون هم نیست بخاطر سنمون طبیعیه این احساسات ولی پیشنهادی که بهت دارم اینه که هیچوقتتت این حس رو تو ۱۶ سالگی جدی نگیر، تو این سن وارد رابطه با کسی نشو لطفا چون این حسمون گذرا و هوسی هست بعدا به آینده‌ی خودت ضربه بزرگی میزنی!

منم مثل تو بودم الان وقتی یاد اون روزا میوفتم خنده ام میگیره 

حالا فهمیدم که من اصلا اون آدم رو دوس نداشتم 

اون موقعه فکر میکردم دوس دارم ولی نداشتم بخاطر بلوغ بود

نی نی یار منو تعلیق نکن😐🤲

بله کاملا شما صحیح میگید

چون میدونم اصلا زندگی کردن با ایشون معنایی نداره

و الکی فکرم درگیره 

اما می دانید راستش دوست ندارم چیزی بگم چون اصلا ارزش نداره حتی بهش فکر کنم اما واقعا دسته خودم نیست و کاملا میدونم خیلیاتون شرایط مثل من رو داشتید

اما چجوری کنترلش کنم ؟؟ و بهش نگم

اما چجوری 😔😭

خودتو با کارهای دیگه مشغول کن.با دوستات وقت بگذرون هر کلاسی دوست داری برو.انقدر آدم جدید تو زندگیت میبینی که مطمئن باش شاید یه روزی برات یه خاطره بشه که حتا خیلی یادت هم نیاد.من الان یه بچه ۳ ساله دارم وقتی تاپیکتو دیدم یاد دوران ۱۵ و ۱۶ سالگیم افتادم انقدر کار دارم که حتا وقت ندارم درست یاد قدیم بیوفتم😄اینو بدون زمان زود میگذره

خودتو با کارهای دیگه مشغول کن.با دوستات وقت بگذرون هر کلاسی دوست داری برو.انقدر آدم جدید تو زندگیت م ...

ممنونم از راهنماییتون🌹

خدا بچتون رو حفظ کنه