2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لغت لغت فقط تا میتونی لغت بخون گرامر خیلی زود جمع میشه

با لغات جمله بساز تلفظ صحیح شو یاد بگیر کم کم برو سراغ فیلم و آهنگ

اصلا از اشتباه کردن و آبرو نترس همیشه سوال بپرس نگو بلد نیستم آبروم میره و...

هر شب یه موضوع انتخاب کن تا میتونی به انگلیسی بنویس بعد اصلاح کن

لغت لغت فقط تا میتونی لغت بخون گرامر خیلی زود جمع میشه با لغات جمله بساز تلفظ صحیح شو یاد بگیر کم کم ...

آفرین دقیقااا جوابی که دوست داشتم بگیرم رو گرفتم😂

خب واسه لغت چه کتابی پیشنهاد میدی کتاب 504هم خوبه؟میگن قدیمی شده دیگه بدرد نمیخوره نمیدونم آخر خوبه یا نه

آفرین دقیقااا جوابی که دوست داشتم بگیرم رو گرفتم😂خب واسه لغت چه کتابی پیشنهاد میدی کتاب 504هم خوبه؟ ...

دیکشنری لانگمن یا آکسفورد کلا منابع گسترده انتخاب کن تا میتونی لغت های مختلف یاد بگیر حفظ نکن ها قشنگ عمیق یاد بگیر

ببخشید نمیتونم ریپلای بزنم...اگه کاربردی میخوای یکی از راه ها گدش دادن فعال و کتاب خوندن با صدای بلنده میتونی کتاب داستان و رمان های نوجوان انگلیسی بگیری و با صدای بلند بخونی یا بری مصاحبه های خواننده ها و بازیگرای خارجی رو ببینی مثلا ولاگ ها و اینا چون سعی میکنن ساده و روون حرف بزنن تا طرفدارای کل جهان حرفاشونو بفهمن

بعد انگلیسی آمریکایی پرکاربرد تره

برنامه دولینگو هم خوبه کلا برای مکالمه طراحی شده با بازی یاد میگیری

ویگه میتونی پادکست کتابا و رمان هایی که خودت خوندی رو پیدا کنی گوش بدی و سعی کن انگلیسی فکر کنی

و اینکه هیچوقت انگلیسی رو تو ذهنت به فارسی ترجمه نکن یا تو ذهنت جمله فترسی نساز که بخوای به انگلیسی بگیش چون اینجوری فرار میکنه از ذهنت

میتونی هم به هوشمصنوعی بگی داستان های ساده انگلیسی برات بسازه و روی بلندگو بزن تا برات از رو متن بخونه کلمه ای که نفهمیدی هم بگو برات به زبان ساده توضیحش بده

کاربری دست چندنفره خودم که صاحبشم سر نمیزنم زیاد

خودم با این روش ها تقریبا ۵ تا زبان رو میتونم صحبت کنم:) ولی هرکس ممکنه روشی داشته باشهامیدوارم موفق ...

بابا ماشاالله به شوما خیلی عالیه حتما استفاده میکنم از تجربیاتتون