2777
2789

الان ربم داره قل میزنم داره سفت میشه

برا نگه داریش چکار کنم خراب نشه 

یکی بهم گفت بریز تو ظرف شیشه‌ای روشم روغن جامد بریز 

الان روغن جامد ندارم چکار کنم !

گمان می برم که اگر خداوند ، صد هزار گونه خنده می آفرید اما رسم اشک ریختن را نمی آموخت ، قلب حتی تاب ده روز تپیدن را هم نمی آورد…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روش اول مقداری نمک و بعد یه لایه روغن مایع می ریزند تا هوا بهش نرسه

اخه همه گفتن جامد 

من ترسیدم مایع بزنم 

گمان می برم که اگر خداوند ، صد هزار گونه خنده می آفرید اما رسم اشک ریختن را نمی آموخت ، قلب حتی تاب ده روز تپیدن را هم نمی آورد…

منو مادر شوهرم درست کردیم بعد از پختش ریخت توی لگن که یکم سرد بشه بعد ریختیم تو این بطری مثل جای نوشابه هست خریده بودیم تو اون ریختیم خیلی خوبم میمونه اگه ربت زیاده یه بطری که بزار دم دستت استفاده کن بقیشو بزار فریزر که خراب نشه

❤️شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی ولی حالا که دعوت شده ای تا میتوانی زیبا برقص❤️

روغن تو رب بریز واسه ۱۰۰ کیلو گوجه یه کیلو روغن بریز

تو روغن قشنگ تفت بده رب رو

بعد اینکه سرد شد بریز تو بطری نوشابه روش روعن بریز بعد درشو ببند دوسال بمونه کپک نمیزنه

محصلین عزیز و مجردها و نوجوانان خواهشا نیان تاپیک من با تشکر😊.....سنگدل بیرحم هم نبودم اونقدر بدی دو رویی دیدم که شدم ....‌

منکه هرچی مامانو مامان‌بزرگمو دسدم روغن نمیزدن فقط نمک. منم تو ظرف شیشه ای میریزم میذارم تو فریزر چن ماه میمونه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

منو مادر شوهرم درست کردیم بعد از پختش ریخت توی لگن که یکم سرد بشه بعد ریختیم تو این بطری مثل جای نوش ...

اصلا خراب نمیشه تو بطری

محصلین عزیز و مجردها و نوجوانان خواهشا نیان تاپیک من با تشکر😊.....سنگدل بیرحم هم نبودم اونقدر بدی دو رویی دیدم که شدم ....‌
روغن تو رب بریز واسه ۱۰۰ کیلو گوجه یه کیلو روغن بریز تو روغن قشنگ تفت بده رب رو بعد اینکه سرد شد ب ...

روغن چه زمانی باید بریزم

روغن تو رب بریز واسه ۱۰۰ کیلو گوجه یه کیلو روغن بریز تو روغن قشنگ تفت بده رب رو بعد اینکه سرد شد ب ...

جامد یا مایع

روغن چه زمانی باید بریزم

ربت که غلیط شد و قل میزد روغن بریز قشنگ تفتش بده رنگش عالی میشه در اخرین مرحله هم نمک بزن نمک رو زود بزنی رنگش بد میشه