2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 4119 بازدید | 334 پست
دوباره چکش کن هاله ننداخته واسه من انداخته اسکولمون کردن این بیبی ها 😂بخدا بهترین راه اینه بزنیم ب ...

ممیدونی خودم هی بخام ریزشم بنظرخودم یه چیز محوی هست ولی میگم خط تبخیره دلم یه خط پررنگ میخاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممیدونی خودم هی بخام ریزشم بنظرخودم یه چیز محوی هست ولی میگم خط تبخیره دلم یه خط پررنگ میخاد

ن گلم اگ خط دقیقا روبروی خط مثبت باشه حتی محو میگن مثبته دلمون رو خوش کنیم فعلا 😄

اخه میدونی من دیگه بی بی چکم ندارم به شوهرمم بس پیگیر بود گفتم پریود شدم دوسه روز پیش چون خودم استرس داشتم اونکه میگفت بیشتر استرسی میشدم الکی بهش گفتم پریودم. برای همین نمیتونم بگم منوببر داروخونه یا خودشو بگم بگیره منم باپسرم نمیتونم برم وگره از داروخونه برای همین صبرمیکنم تااخر هفته

اره نشدم من فردا موعدمه اما واقعااا درد دلدرد دارم هر لحظه ممکنه پری شم یجورایی این ماهم هیچ...ان شا ...

ممن دقیقا دوسه روز قبل موعدم همینجور بودم خییییلی دلدرد شدید بعد یه حسی داری موقعی که پری شروع میشه فک میکنی ریخت اونجوری بودم خمش میرفتم چک میکردم میدیدم چیزی نیست دلموخوش کردم که اونا شاید لانه گزینی چیزی بوده🤣😂🤣توام عین من دلتو خوش کن

اخه میدونی من دیگه بی بی چکم ندارم به شوهرمم بس پیگیر بود گفتم پریود شدم دوسه روز پیش چون خودم استرس ...

خوب میکنی منم دیشب گرفتم صبح ک زدم منفی بود شوهرم گف بیخیال شو دیگ هروقت خدا بخواد میشه 

ممن دقیقا دوسه روز قبل موعدم همینجور بودم خییییلی دلدرد شدید بعد یه حسی داری موقعی که پری شروع میشه ...

دقیقا همینه از دیروز دردا شروع شد و هی بیشتر میشه واسم خیلی دعا کن 🌼♥️واقعا محتاج دعام...

بنظرم کسایی که کثلا 10روز یا بیشتر بعدش بی بی چکشون مثبت میشه یا گریودیاشون دوره هاش طولانی تره و تخ ...

نه ببین من ماه پیش کل سیکل دل درد و کمر درد داشتم تیر میکشید اصلا بعد خیلی نگران بودم ترسیدم کیست باشه تو تخمک گذاریم که 12 سیکلم بود رفتم ی فولی 22داشتم امپول ازاد سازی زدم از همون روز دردم شروع شد بعد 12 روز دیدم دردم تمومی نداره رفتم دکتر سونو نوشت گف ی فولی 21 تو همون تخمدان هست یعنی اون ازاد شده بود یکی دیگه ام بالغ شده بود و امکان داشت اونم ازاد بشه باز و لقاح اتفاق بیفته و دکتر هم همینو تایید کرد پس ی قانون کلی واسه هر دوره وجود نداره