2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 4119 بازدید | 334 پست
اره منفی بود علائم‌پریودمم شدید شده یا امروز یا فردا باید پری شم 

نگران نباش گلم ایشالا خدا زود بهت یه نی نی میده فکرتووخراب نکن خدا بزرگه حتما هنوز وقتش نشده انشالا ماه اینده نتیجه میگیری

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

جالبم اینجاست من چندروز قبل بشدت علائم پریودی داشتم که همش چک میکردم ببینم پری که نشدم ولی دوروزه همونم ندارم انگار نه انگار فقط گاهی تخمدان هام تیر میکشن یا یکم کمر دردم حالت تهوعم خیییلی دارم دیروزو امروزم خیلی گشنم میشه مخصوصا صب از شدت گشنگی و ضعف 4ونیم صب بلند شدم یه چیزی خوردم

جالبم اینجاست من چندروز قبل بشدت علائم پریودی داشتم که همش چک میکردم ببینم پری که نشدم ولی دوروزه هم ...

خانوما بعضیا میگن ی هفته بعد موعدشون تازه بی بی چکشون هاله خیلی کمرنگ انداخته هنپزم امیدی هست ناامید نشید زندایی خودم همینطوری بود چون بستگی به بتا داره بهعضیا روز موعد منفی شده دو سه روز پشت سرهمم گذاشتن منفی شدی بهد 10. روز تاخیر مثبت همه اینایی ک گفتم امکان داره

خانوما بعضیا میگن ی هفته بعد موعدشون تازه بی بی چکشون هاله خیلی کمرنگ انداخته هنپزم امیدی هست ناامید ...

اخه میدونی من این ماه دارومصرف کردم. و13 رفتم سونوفولیکول خوب داشتم روز15اینام تقریبا علائم ازادسازی تخمک دیگه ازاونموقع تاحالا باید یه هاله ای چیزی مینداخت دیگه تاحالا اصلا سابقه تاخیر نداشتم زودتر میشد ولی دیرتر دفعه اوله

بنظرم کسایی که کثلا 10روز یا بیشتر بعدش بی بی چکشون مثبت میشه یا گریودیاشون دوره هاش طولانی تره و تخمکذاریشون نزدیک پریودیه یاکلا نامنظمه یا خیلی کم پیش میاد حالا بازم خدا بزرگه باز چندروز دیگه پری نشدم بی بی چک میزنم

اخه میدونی من این ماه دارومصرف کردم. و13 رفتم سونوفولیکول خوب داشتم روز15اینام تقریبا علائم ازادسازی ...

پس صبر کن گلی شاید شد.... دختر خاله من پنج روز بعد موعد بیبیش هاله انداخته...شما چندم موعدتونه؟ من ۳۰ ام ...

عزیزم روز چندم موعدت بوده که بی بی زدی؟

اولیش سه روز ب موعد دومیش یک روز ب موعد

فردا موعدمه ....دلدرد پریودم شروع شده 

میدونم خیلی زود زدم ولی طاقت نداشتم و دیدم ی خانم دقیقا با‌من بود موعدش و سه روز ب پری هاله انداخته بود بیبی چکش

خانوما بعضیا میگن ی هفته بعد موعدشون تازه بی بی چکشون هاله خیلی کمرنگ انداخته هنپزم امیدی هست ناامید ...

اینقدر زل زدم ب بیبی خسته شدم الان بعد چنددددساعت ی هاله کمررررررنگ انداخته 😂😂😂

ممال منم منفی شد😔

دوباره چکش کن هاله ننداخته واسه من انداخته اسکولمون کردن این بیبی ها 😂بخدا بهترین راه اینه بزنیم ب بیخیالی و اگگگ پری عقب افتاد بریم ازمایش