2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 4119 بازدید | 334 پست
کلا هرکسی فرق میکنه انگارمدلش ایشالا که منم نی نی دارم. مرسی که وقت گذاشتی عزیزم

خواهش میکنم عزیزم درکل نا امید نباش و از تخمک گذاری تا روزی ک پریود میشی تلاشتو بکن و ی روز درمیون نزدیک داشه باش نهایتا دو روز درمیون و تا روزی ک پریود نشدی امید داشه باش خدا تا نخاد برگی از درخت نمیفته شاید همین روزا خدا معجزشو تو زندگی هممون نشون بده و اتفاقای خوب بیفته هرچیزی ممکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوبیش اینه خداروشکر شما یه بچه داری خدا حفظش کنه خیالت راحته که نازایی اینا نداری ما چی بگیم😣

عزیزم. فدای دلت ایشالازودمادرمیشی منم توحاملگیم یه کیست15سانتی روتخمدانم دراومد زد پدرمودراورد الان سرهمون هرکارمیکنم نمیشه انگار فولیکولام تخمک رونمیتونن بالغ کنن

عزیزم. فدای دلت ایشالازودمادرمیشی منم توحاملگیم یه کیست15سانتی روتخمدانم دراومد زد پدرمودراورد الان ...

انشالا که هرچه زودتر دوباره مامان میشی نگران نباش خیلیا با شرایط خیلی بدتر از ماها نتیجه گرفتن ماها ک خداروشکر زیاد مشکلمون حاد نیست

چه خبر بچه ها هنوز پریود نشدین؟؟؟

سلام عزیزم من نشسته ام به در نگاه میکنم 😄😄😄مردم هز درد و پری نمیاد 😑من امروز موعدمه اما همیشه پریودم یکی دو روز عقب جلو میشه فقط این سه ماه گذشته ک دارو مصرف میکردم هر ماه ۳۰ ام پری میشدم الانم منتظرم بشم شما چی شد عزیزم