2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 4119 بازدید | 334 پست
ایشالاگلم.توچه خبر؟

سلامتیت عزیزم این هفته رفتم واسه قلب نی نی خدا رو شکر تشکیل شده بود 

اما حالم اصلا خوب نیست کلی دارو امپول و شیاف دارم بهاطر سابقه سقطم...

حالت تهوع هم امونم رو بریده 

دعا کن واسم اجی ک ختم بخیر بشه 🤕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلامتیت عزیزم این هفته رفتم واسه قلب نی نی خدا رو شکر تشکیل شده بود  اما حالم اصلا خوب نیست کل ...

عزیزززم.نگران نباش منم سرپسرم دقیقا همینجوربودم کلی دارو و شیاف منم سابقه سقط دلشتم ولی خداروشکر وقتی اولین بارمیبینیش همه اینایادت میره یکم دیگه حالت تهوعتم خوب میشه

مرسی عزیزم ان شالله

من امروز 34سیکلمه هنوز پری نشدم بعد بی بی چک دیروزیمو الان نگا کردم هاله داره ولی مارکش چون نمیدونم چیه میگم شاید خط تبخیرشه خشک شده مشخص شده درد پری هعی میاد و میره سابقه نداشه تو این چن ماه اینطوری عقب بندازم فردا میخام بیبی بزنم اگ خدا بخاد برام دعا کن محدثه جون کاش خدا برام بخاد و اتفاقی ک منتظرشم بیفته

من امروز 34سیکلمه هنوز پری نشدم بعد بی بی چک دیروزیمو الان نگا کردم هاله داره ولی مارکش چون نمیدونم ...

ان شالله عزیزم 😍منم ماه قبل اینک باردار بشم ۵ روز عقب انداختم و سه تا بیبی زدم هاله داشت 

ببین ان شالله ک واسه تو مثبته ولی اگ یه درصد نبودم باز تو ب ف*ال نیک بگیر رحمت داره اماده میشه کم کم

خیلی استرس دارم و نگرانم هیچ علائمی ندارم بجز حساس شدن سینه هام ک هر ماه دارم و یکم تخمدان چپم تیر م ...

ان شا ا... بارداری  منم از وقتی اقدامم تخمدانم هر ماه تیر میکشه تو سینم هم سوزن سوزن میشه این ماه هنوز اینجور نشدم اما دیشب واژنم خیلی تیر میکشید و میگرفت 

۸ روز تا پریم مونده هنوز