2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 4119 بازدید | 334 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا برات نگهش داره من ماه چهارمه اقدامم و ۸ روز مونده به پری نمیدونم واقعا میشه یا نه عفونت هم گرفتم

توکلت بخدا باشه گلم هر وقت خیر باشه میشه 

من الان هفته هشتم هستم یهو علائم بارداریم کممممم شده میترسم‌😔😔

نترس عزیزم بارداری هر روزش یجوره

توکل بخدا دیشب رابطه داشتم بدون دخول ترسم از اونه من از لحظه ای ک بی بی چکم مثبت شد کلا رابطه رو گذاشتم کنار

یکی دو دفعه بدون دخول بوده چون سابقه سقط دارم واسه همین میترسم 

دعا کن واسم عزیزم

توکل بخدا دیشب رابطه داشتم بدون دخول ترسم از اونه من از لحظه ای ک بی بی چکم مثبت شد کلا رابطه رو گذا ...

ان شا ا... هیچ مشکلی نیست میشه بگین ماهی که باردار بودین چه علائمی داشتین قبل موعد؟

ان شا ا... هیچ مشکلی نیست میشه بگین ماهی که باردار بودین چه علائمی داشتین قبل موعد؟

خواب و خستگی زیاد حساس شدن شدید سینه هام مخصوثا نوکش تغییر کرده یه کوچولو بزرگتر شده بود و حالت دون دون من بیشتر از سینه هام فهمیدم سه روز ب موعد بیبی زدم مثبت شد

منفی بود باز الان بیبی زدم

فدای سرت اصلا خودتو ناراحت نکن 

خیلی قوی تر از قبل برنامه اصلاح سبکتو انجام بده

درکت میکنم انتظار سخته اما باور کن اخرش مامان میشی اونم بزودی 😍

فدای سرت اصلا خودتو ناراحت نکن  خیلی قوی تر از قبل برنامه اصلاح سبکتو انجام بده درکت میکنم ان ...

وضع روحیه ام داغونه اه گند بزنن تو این زندگی من بدبخت تر از این حرفام ی چیز و راحت بدست بیارم بیخیال 

وضع روحیه ام داغونه اه گند بزنن تو این زندگی من بدبخت تر از این حرفام ی چیز و راحت بدست بیارم بیخیال ...

استرس و فکر و خیال تخمک رو نابود میکنه ببین کی بهت گفتم...قبلا هم بهت گفتم...

مجو ببین دقییقا ماهی ک گفتم دیگ بچه نمیخوام کلی گریه کردم خسته شده بودم ولی بیخیابش شدم گفتم بچسبم ب اصلاح سبک ک باردار شدم 

تمام تمرکزتو از روی بچه بردار عزیزم ی هدف دیگ انتخاب کن ک بهش برسی مثل کاهش وزن یا درمان بیماریت همین....

استرس و فکر و خیال تخمک رو نابود میکنه ببین کی بهت گفتم...قبلا هم بهت گفتم... مجو ببین دقییقا ماهی ...

ببین من واقعا خیلی کم بهش فک میکنم ولی چون پری عقب افتادش خیلی امیدوار شدم واس همون نارحتم وگرنه استرس ندارم چندین ماهه ک بیخیالم مخصوصا این ماه ک فولی هامم نابود بود