2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 4119 بازدید | 334 پست
هزینهiui رو پرسیدی؟ میدونی چقدره؟ منم تمام علائم شما رو دارم فکر کنم بخهطر هورمون هامونه بهم ریخته

اارررره منم خیلی داغون بودم این ماه سر داروها ولی شروع کردم به پنج انگشت خوردم خیلی بهترم حالت تهوع هام رفت کلا

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خبری ازت نیس کجایی خانومی

سلام عزیزم خوبی تو؟من میرم سرکارکه ازفکربارداری و اینا بیام بیرون اینقدرم خسته میشم که اصلا نایی بزای فکروخیال نمیمونه الانم بازنزویک موعدمه ولی قشنگ میدونم دارم پریود میشم

سلام عزیزم در چ حالی خوبی؟

سلام عزیزم من این ماه دارو مصرف نکردم روز سیزده سیکل فولیکولم 10بود بعد دیگ هیچ امیدی ندارم امروز روز 32سیکلمه هنوز پریود نشدم صب بیبی زدم منفی شد درد پریود خیلی خیلی خفیف نسبت ب ماه های قبل دارم اصولا حتی اگ دیرمپریود میشدم ی کمردرد شدید میگرفتم الان انگار ن انگار ولی فک نکنم باردار باشم

سلام عزیزم من این ماه دارو مصرف نکردم روز سیزده سیکل فولیکولم 10بود بعد دیگ هیچ امیدی ندارم امروز رو ...

سلام گلم اصلاح سبک زندگی رو انجام میدی؟

زیاد ب سایز فولیکول دقت نکن گلم خیلیییی وقتا با له یا دوازده هم میشه فقط کیفیتش خوب باشه...

ان شاالله ک هررر چی خیره برات پیش بیاد عزیزم 

سلام عزیزم خوبی تو؟من میرم سرکارکه ازفکربارداری و اینا بیام بیرون اینقدرم خسته میشم که اصلا نایی بزا ...

سلام فدات چ خوووب ک میری سرکار 😍عالیه همینک تحرک دلری و فکر و خیال و استرس نداری نصف راه رو رفتی...

ان شالله خیلی زووود ب نتیجه دلخواهت میرسی...

سلام گلم اصلاح سبک زندگی رو انجام میدی؟ زیاد ب سایز فولیکول دقت نکن گلم خیلیییی وقتا با له یا دوازد ...

مصرف شکر اینارو کم کردم میخام اگ خدا بخاد برم باشگاه از ماه بعد منتظر پری ام بیاد تکلیفم مشخص شه

مصرف شکر اینارو کم کردم میخام اگ خدا بخاد برم باشگاه از ماه بعد منتظر پری ام بیاد تکلیفم مشخص شه

ان شالله بسلامتی عزیزم ی قدم بزرگ ورداشتی خود حذف شکر عالیع