2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یکی میگفت سس مایونز زدم خیلی سرمو با نایلون کاملا پوشوندم چند ساعت بعد شونه دانه ریز خریدم تو حموم هی شونه کردم شونه رو شستم چند بار اینکارو تکرار کردم کاملا ریشه کن شد البته خدارو شکر ماشاالله من از نزدیک ندیدم اما خانمی تو اینجا اینطور تعریف میکرد

یکی میگفت سس مایونز زدم خیلی سرمو با نایلون کاملا پوشوندم چند ساعت بعد شونه دانه ریز خریدم تو حموم ه ...

منم یه بار روغن زیتون زدم ولی دوباره دیدم چند تا تخم هست تو سرم. 

مادر شوهرم آمده بود خونمون داشت گرفتم😔

اول برو موهاتو تا حد امکان کوتاه کن .کل ملحفه ها و لباساتو بنداز تو لباسشویی با درجه آب گرم بالا 

. پتو هاتو هم بشور و تو آفتاب پهن کن. از دارو خانه اسپری شپش بگیر و روی فرشها رو اسپری کن.

و همزمان با این کارها آخر شب سرت رو سس مایونز بزن و پلاستیک بکش تا صبح ،صبح برو حمام و شونه بزن و بشور .

بعد همون تو حمام با سرکه سیب بشور .

هرشب سرتو سس مایونز بزن و یک ملحفه بنداز روی تختت و بالشت و صبح ملحفه ات رو حتما با آب جوش بشور یا حتی تونستی بجوشون.

محتاج نگاه خداوند
منم یه بار روغن زیتون زدم ولی دوباره دیدم چند تا تخم هست تو سرم.  مادر شوهرم آمده بود خونمون د ...

بله الان این مشکل زیاد شده فقط یه چیز بگم من یه قابلمه روحی مخصوص دارم که بعصی وقتا ظرفامو میجوشونم با پودر لباسشویی شما باید یه قابلمه بزرگ مخصوص بردارید لباساتون وملافه رو بالشی حتی چادر نماز وهرچی رو بجوشونید که تخمی نمونه خواهید دید ریشه کن شد

2824
2823
2791
2779
2792