2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی میگفت سس مایونز زدم خیلی سرمو با نایلون کاملا پوشوندم چند ساعت بعد شونه دانه ریز خریدم تو حموم هی شونه کردم شونه رو شستم چند بار اینکارو تکرار کردم کاملا ریشه کن شد البته خدارو شکر ماشاالله من از نزدیک ندیدم اما خانمی تو اینجا اینطور تعریف میکرد

یکی میگفت سس مایونز زدم خیلی سرمو با نایلون کاملا پوشوندم چند ساعت بعد شونه دانه ریز خریدم تو حموم ه ...

منم یه بار روغن زیتون زدم ولی دوباره دیدم چند تا تخم هست تو سرم. 

مادر شوهرم آمده بود خونمون داشت گرفتم😔

اول برو موهاتو تا حد امکان کوتاه کن .کل ملحفه ها و لباساتو بنداز تو لباسشویی با درجه آب گرم بالا 

. پتو هاتو هم بشور و تو آفتاب پهن کن. از دارو خانه اسپری شپش بگیر و روی فرشها رو اسپری کن.

و همزمان با این کارها آخر شب سرت رو سس مایونز بزن و پلاستیک بکش تا صبح ،صبح برو حمام و شونه بزن و بشور .

بعد همون تو حمام با سرکه سیب بشور .

هرشب سرتو سس مایونز بزن و یک ملحفه بنداز روی تختت و بالشت و صبح ملحفه ات رو حتما با آب جوش بشور یا حتی تونستی بجوشون.

محتاج نگاه خداوند
منم یه بار روغن زیتون زدم ولی دوباره دیدم چند تا تخم هست تو سرم.  مادر شوهرم آمده بود خونمون د ...

بله الان این مشکل زیاد شده فقط یه چیز بگم من یه قابلمه روحی مخصوص دارم که بعصی وقتا ظرفامو میجوشونم با پودر لباسشویی شما باید یه قابلمه بزرگ مخصوص بردارید لباساتون وملافه رو بالشی حتی چادر نماز وهرچی رو بجوشونید که تخمی نمونه خواهید دید ریشه کن شد