2777
2789

ما شامپو مارک نلا زدیم . حتی برای بچه ها هم میشد زد . چیزی که برای بچه ها بشه زد معمولا توی شیردهی ضرری نداره . من یه تاپیک در این مورد زدم اگر دوس دارید بخونید . راهش فقط اینه که کامل از سرتون جدا بشه حالا با روغن سس شامپو یا هرچی 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم ماهم ی مدت درگیر شدیم از سس و سرکه و پیاز گرفته زدیم ب سرمون هیچ راهی نداش ک نداش تا پارسال ک از ی داروخونه تو شمال ی شامپو گرفتم شاید باور نکنی ولی خیلی خوب شد اگ خواستی شامپو بزنی بگوشماره بدم سفارش بده فکر کنم ضرر نداره چون دیدم بقیه زدن 

چقدر دردسر داره😢

من هم یبار این مشکل داشتم ولی چیزی نجوشوندم 

برای من خیلی زود فهمیدم یعنی تو سرم زندش فقط یدونه بود انگاری و از عطاری یه چیز مثل کرم گرفتم مخصوص شپش دو بار زدم به سرم و اینکه همه چیزو شستم یه سری لباس با ۹۵ درجه شستم داغون شدن🤦‍♀️و اینکه اون عطاری گفت که رو فرش از بین میره خودش لازم نیس چیزی بزنی فقط جارو کن منم یکروزه اینهمه کار کردم و اینکه بعدا دادم مامانم با قیچی کوچیک تخم هاشو از رو سرم جدا کرد انشالله هرچه زودتر برای شماهم از بین بره

از این شونه اهنی ها بگیر که مخصوص شپشه هرروز سرتو بکش کامل می‌ره بدون شامپو ...من دخترم اینطوری درما ...

من هررررچیزی بگی امتحان کردم دیگه گریه ام می‌گرفت تا یه روز شونه فلزی لیندانیت از دیج ی کالا گرفتم چندروزه تموم شدن خداروشکر الآنم دارمش چون جنسش عالیه اصلا خراب نمیشه 

میگم بخدا من زبونم یکم تنده،دلم پاکه🥲 نی نی یار جون بیا بزن تو گوشم ولی نترکون جون من،دیگه خط ندارم. من از سرمایه های سایتم سرشار از تجربه و تخصص چطور دلت میاد!؟؟؟ بیا بغلم کن بگو تو رو هیچوقت نمیترکونم😁 گناه ما گردن اونایی که چپ و راست گزارش میزنن🤐 منو تاپیک های کنکوری تگ کنین با افتخار حامی حقوق همجنس هام و فمنیست هستم♀️
از کجا باید خرید؟؟ 

اول برو موهاتو کوتاه کن تا کارت راحت بشه بعد شونه لیندانیت از دیج ی کالا بگیر من استفاده کردم تنها راه نجاتم بود

میگم بخدا من زبونم یکم تنده،دلم پاکه🥲 نی نی یار جون بیا بزن تو گوشم ولی نترکون جون من،دیگه خط ندارم. من از سرمایه های سایتم سرشار از تجربه و تخصص چطور دلت میاد!؟؟؟ بیا بغلم کن بگو تو رو هیچوقت نمیترکونم😁 گناه ما گردن اونایی که چپ و راست گزارش میزنن🤐 منو تاپیک های کنکوری تگ کنین با افتخار حامی حقوق همجنس هام و فمنیست هستم♀️

شامپو نرم کننده لطیفه به مقدار فراوان بزن به موهات با شانه دندانه ریز فلزی مخصوص شپش شونه کن روزی دو سه بار حموم و اینکارو تکرار کن تا تیم‌اش بریزه ملحفه و رو بالینی و با آب داغ لباسشویی بشور فشارم جارو کن