2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب کردی عزیزم مبارکه بزار هفت هفته برو الان بری فقط استرس میگیری بزار 7 یا 8 برو بسلامتی

سلام عزیزم سلامت باشید قربونت عزیزم  هیچ درد یا علائمی ندارم ولی چون قبلا خارج رحمی داشتم سونو چهارشنبه داشتم نرفتم شنبه گفتم برم ترسیدم

سلام عزیزم الهی مبارکت باشه الان اصلا نرو سونو بزار هفته ۷ به بعد .. هفته ۸ بری که چه بهتر 🥰🌹

سلامت باشی عشقم 🥰 میترسم فقط از اینکه بدونم ساک تو رحمه میخام مطمئن شم دکترمم اول ننوشت گفت ۵ شهریور سونو شکمی ولی خودم  یادآوریش کردم ک خارج رحمی داشتم گفت واژینال بده چهارشنبه که ندادم 

سلام عزیزم سلامت باشید قربونت عزیزم  هیچ درد یا علائمی ندارم ولی چون قبلا خارج رحمی داشتم سونو ...

ن فدات وقتی هیچ علائمی نداری نترس، استرس برات سمه، خیالت راحت باشه و توکلت به خدا عزیز دلم انشاالله به حق قنداقه علی اصغر دامنت سبز بشه و خدا بچه سالم بهت بده عزیزدلم 

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️
سلامت باشی عشقم 🥰 میترسم فقط از اینکه بدونم ساک تو رحمه میخام مطمئن شم دکترمم اول ننوشت گفت ۵ شهریو ...

عزیزدلم الانم اگه سونوبدی ساک رویت نمیشه و نگران میشی به خارج رحمی فکرنکن خودتوبسپربه خداوند .یک هفته دیگه که چیزی نیست میگذره صبرداشته باش صلوات بفرست قلبتواروم کن .خودمم خیلی استرسی و ناآرومم اما قراره روخودم کارکنم

اللّهُمَ صَلِّ عَلی‌مُحَمَّد وَ آلِ مُحمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 
عزیزدلم الانم اگه سونوبدی ساک رویت نمیشه و نگران میشی به خارج رحمی فکرنکن خودتوبسپربه خداوند .یک هفت ...

مرسی عزیزم چشممم نمیرم تا همون ۵ شهریور که شکمی نوشته