2777
2789
عنوان

خیلی دلم شکسته شما بگین چیکار کنم

373 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها

خیلی حالم بد و ناراحتم نمیدونم چیکار کنم تورو خدا شما بهم بگین 

خانواده همسرم این شکلی هستن که همه خرجاشون باهمه باهم خونه میخرن با هم ویلا میسازن (یعنی پدر شوهر و برادر شوهر و همسرم )

الان یه خونه گرفتن که قراره ما بریم توش زندگی کنیم 

جاریم پیشم حرف زد که اره شوهر من پول نصف خونه رو داده مبارکتون باشه ولی اینده ما چی قراره بشه من بهش گفتم که شوهر منم وظیفشه شما میخاین خونه بخرین کمک کنه بهتون حتی گفتم همسرم جدیدا تو یه کاری سرمایه گذاری کرده گفتم هیچ پولی نداشت که بخاد تنهایی خونه بخره خوبه که همه پشت همن 

حالا اون رفته به مادر شوهرم گفته که من گفتم خدارو شکر ما که خونه داریم یه ماشین بخریم تکمیلیم چیز دیگه نیاز نداریم به شما هم کمک نمیکنیم ولی من این حرفو نزدم 

جالبه من بعد یکماه به روش اوردم میگه اره تو این حرفو زدی همون لحظه هم اذان میگفتن گفتم موقع اذانه ها گفت قسم میخورم دیشبم کلی قسم قران خورده پیش پدر شوهر مادر شوهرم و گریه کرده که من بخش چنین حرفی زدم 

اونا الان موندن حرف کیو باور کنن ولی مادر شوهرم امروز بهم برگشت گفت من مطمئنم تو یه کرمی کشتی 

منم گفتم الان محرم امام حسین شاهد ما باشه هر حرفی که زدیم کلی حرفای دیگع ....

اخرشم یه حرفی زد من گفتم من اینو از جاریم شنیدم تا الان شما بهم نگفتین گفت نه من گفتم بهت الکی نگو گفتم بقران نگفتین گفت بقران گفتم هم به تو هم به مامانت همون لحظه زنگ زدم به مامانم صدارو گذاشتم رو اسپیکر مامانم بهش گفت به روح پدرم به همون امام حسین اگه تا الان گفته باشی بهمون بعدم به مامانم میگه دستتون درد نکنه سرشو تکون میداد یعنی مامان من دروغ گفته قطع کرد میگه الان شناختمتون بعد سه سال منم گفتم منم همینطور به دروغ به قران  و خدا قسم خورد منم گفتم از خدا میخام هممون زنده باشیم رسوا شدن ادم دروغگو و ادمی که قضاوت الکی کردو ببینم .

الان شما بگین چیکار کنم؟

از قدیم گفتن :

شراکت اگه خوب بود ، خدا واسه خودش شریک میگرفت

بدترین شراکت ، با خونواده ست

رابطه هارو بهم میریزه

ما خونوادگی ۴۰ ساله زخم خورده ی شراکت پدرم با برادرش هستیم

از همین لحظه به بعد با اون جاری قطع رابطه کن

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم شاید از پیامم بدت بیاد ولی جاریت یکمی بابت اینکه نگران اینده خودشون باشن حق دارن، ولی خب دروغ و دوبهم زنی رو نمی‌پسندم،در کل جفتتون حق دارین 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

از قدیم گفتن دیگ شراکتی هرگز به جوش نمیاد.این چه رسم مسخره ایه ک دارن فکر نمیکنن ی روز ی دلخوری پیش ...

پدر مادرای قدیمی مثلا فکر میکنن با این کار میتونن برادرا رو کنار هم نگه دارن

نمیدونن یکی پول ، یکی هم عروس 😂😂 برادرارو به جون هم میندازه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

لعنت به همچین زندگی هایی

ماهم همینطوریم البته تا بود شوهر من کار کرد عسلویه رفت از ۱۴سالگی یکی برادر شوهرام درس میخونده تاالان یکیشم دوسال کار نکرد سرجمع زن گرفت خونه خودشونو بهش دادن الان مادرشوهرم میگه همونطور ک شراکتی کار کردیم برا شما تونه درست کردیم و ب اوناهم خونه دادیم باید الان برا اون ک درس میخونده کار کنید خیلی توضیحات بیشتره ولی حوصله ندارم ولی خیلی از این بلا تکلیفی در عذابم حالم از شراکت بهم میخوره

برام دعا کنید مستقل بشم❤
حق با شماعه منم چند بار به همسرم گفتم ولی گفت ما از اول با هم بودیم تا سروسامون بگیریم بعد از هم جدا ...

پس تو دیگه تو کار برادرا دخالت نکن

نصیحتت رو کردی

خودش میدونه و برادرش و زنداداش سَمیش و مادر ساده ش