2777
2789
عنوان

خیلی دلم شکسته شما بگین چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 27 پست

من وقتی که گفت خیلی خوب بعد سه سال شناختیمتون حالم بد شد چون مادر شوهرم خودش دروغ گفته بود  اسنپ گرفتم اومدم شوهرم تا دم در اومد اونیکه همش موقع اسنپ میگفت از پلاک عکس بده و .... چیزی نگفت حتی ازم نپرسید پول همراهت هست یا زنگ نزد که رسیدی خونه یا نه من از ساعت شیش اومدم خونه یه زنگ بهم نزد ولی اونجا زمانی که منو مادرش حرف میزدیم من هرچی مامانش گفت جوابشو با ادب کامل دادم چیزی نگفت و چندباری حق داد بهم ولی از وقتی اومدم زنگ نزده بهم دارم داغون میشم 

پس تو دیگه تو کار برادرا دخالت نکن نصیحتت رو کردی خودش میدونه و برادرش و زنداداش سَمیش و مادر ساده ...

هیچم مادرش ساده نیست اگه ساده بود به دروغ قسم نمیخورد و به من نمیگفت تو کرم ریختی در حالی که پدر شوهرم گفت دیشب پیش جاریت مادر شوهرت از تو دفاع کرد ولی چه فایده جلوم بهم این شکلی گفت خیلی قلبم شکست از خونشون داشتم میومدم بیرون تنم میلرزید گریه داشت خفم میکرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدر شوهرم خیلی منطقی حرف زد اما مادر شوهرم خیلی بد حرف زد همش پوزخند میزد سرشو تکون میداد گفتم سه سال عروستونم یک بار دیدین چنین رفتارایی بکنم برمیگرده بهم میگه چون تا الان نه خواهر شوهر داشتی نه جاری

به جای این بحثا باید میگفتی تو از اول گفتی بابت خرید خونه ناراحتم و راضی نیستم. دیگه چرا دروغ میگی و حرف دهن من میزاری و عقده ات رو اینجوری خالی میکنی؟ مگه من گفتم خونه بخرید؟ بعدم به مادرشوهرت و بقبه میگفتی ایشون ناراحته شاید حقم داره ولی بلد نیست رک بگه و این بازیا رو در میاره.

الان دیگه نمیخواد بگی. خونتون رو که خریدید دیگه کم محلش کن فاصله بگیر. دوباره هم که پای معامله رسید بگو من همونم که فقط به فکر خودم بودم. حالا که تهمتش رو زدی بزار عملیش کنم.به مادرش هم من خوب باشم یا بد، شما بد میبینی پس الکی خودمو اذیت نکنم بهتره. کاری کن خودش شرمنده بشه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
به جای این بحثا باید میگفتی تو از اول گفتی بابت خرید خونه ناراحتم و راضی نیستم. دیگه چرا دروغ میگی و ...

اخه بدبختی اینه که پیش مادرشوهر پدرشوهرم گریه کرده گفته من در مورد خونه حرفی نزدم پدرم خونش دوطبقس منم یه بچم همه اموال پدرم برا من میشه چرا باید حرص مال بخورم 

ازین حالم بده که دقیقا الله اکبر اذان گفت پول نصف خونه رو شوهر من داده گفتم یعنی چی این حرفت گفت نه حسود نیستم که برین تو خونه اما منم دوست دارم برم تو خونه تازه ساخت

به جای این بحثا باید میگفتی تو از اول گفتی بابت خرید خونه ناراحتم و راضی نیستم. دیگه چرا دروغ میگی و ...

من خیلی ادم کینه ای هستم خودشونم میدونن همیشه میگفتم من همیشه صد خودمو برای طرف مقابلم میذارم باهاشون میخندم خوبم وای اگه بد ببینم دیگه نگاشون نمیکنم 

ولشون کن دیگه بحثو کش نده. فقط پیش شوهرت بگو من همچین آدمی هستم دیگه؟ میشینم پیش بقیه پز میدم. باشه. از این به بعد همین میشم که میگن تا فرقش رو تشخیص بدن چون به آدم نالایق هرچقدر خوبی کنی بی فایده اس. برادرت هم یه لطفی کرد و من واقعا قدردانش بودم ولی ظاهرا از تهه دل نبوده. میتونست مستقیم بگه نمیخوام نه تهمت بزنه.

همین و تمومش کن. با مادر شوهرتم دیگه زیاد گرم نگیر.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
ولشون کن دیگه بحثو کش نده. فقط پیش شوهرت بگو من همچین آدمیم هستم دیگه؟ میشینم پیش بقیه پز میدم. باشه ...

حق با توعه خیلی حالم بد بود هیچکی و نداشتم که روم شه باهاش حرف بزنم  انقد حالم بده فقط گریه میکنم لطف کردی عزیزم

حق با توعه خیلی حالم بد بود هیچکی و نداشتم که روم شه باهاش حرف بزنم  انقد حالم بده فقط گر ...

گریه نکن بابا. جاری کیه که بخوای به خاطرش گریه کنی. طرف دیگه قضیه رو ببین که چقدر سوخته و چقدر حقیره که همچین داستانی درست کرده.

بگیر بخواب به هیچکدومشون اهمیت نده. شوهرتم خودش میاد منت کشی. خونسرد باش😊

گریه نکن بابا. جاری کیه که بخوای به خاطرش گریه کنی. طرف دیگه قضیه رو ببین که چقدر سوخته و چقدر حقیره ...

چقد بعضی ادما با این نه میشناسنت نه تا حالا دیدنت میتونن بدون منت خوب باشن ولی بعضیا با اینکه بهشون اینهمه خوبی کردی باهات این شکلی تا کنن 

ودا جان از راه دور بدون هیچ شناختی خیلی برام عزیزی امیدوارم تو این شب شهادت بی بی شریفه هر چی از خدا میخای برات براورده کنه❤️

چقد بعضی ادما با این نه میشناسنت نه تا حالا دیدنت میتونن بدون منت خوب باشن ولی بعضیا با اینکه بهشون ...

😍😍😍😍

تو هم همچنین عزیزم❤