2821
2789
عنوان

هویت جنسی

248 بازدید | 8 پست

من همیشه از این که زن به دنیا اومدم بیزار بودم از بچگی ...لباس زیر تا قبل از پریودیم هیچ وقت نمی پوشیدم احساس خفگی بهم دست میداد هنوزم فقط موقع بیرون می پوشم ...همسن و سالای من به فکر بوی فرند و نامزد و شوهرن ولی من وقتی اسم خواستگار یا ازدواج میاد یه حال بدی دارم ...خانواده من بسیار سنتی ان ...من میدونم که ترنسکشوال هستم اما نمیخوام هیچ وقت عمل تطابق انجام بدم چون خیلی از بعدش می ترسم ...ای کاش هیچ وقت به دنیا نمی اومدم 😭😭😭...ای کاش فرهنگ ایران انقدر باز و متجدد بود که همه ادما با همه تفاوت هاشون پذیرفته بشن ...شاید به نظرتون مسخره بیاد اما من گاهی اوقات که توی یه خیابون خلوت یا یه جای خیلی پرت هستم ترس از ت*ج*اوز میاد سراغم.... از این می ترسم مجبور بشم به خاطر فرهنگ خانوادم با یک نفر که هیچ سنخیتی باهاش ندارم زندگی کنم تا اخر عمر ...من بیشترین سوالی که همیشه از خودم می پرسم اینه که واقعا کی هستم ؟؟؟؟؟؟ 

فقط خواستم درد و دل کنم همین💜

اروم باش عزیزم  بخاطر رنجی که میکشی متاسفم  تو مجبور نیستی عمل کنی خیلی از ترنس ها عمل ...

خیلی بده که سرگردون باشی  احساس می کنی به هیچ جا تعلق نداری...ممنون 💜

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ما به اعتقادات و گرایشت احترام میزاریم.

اگ از همون کوچیکی ، کوچیکی هیچ حسی به زن بودنت نداشتی و به همجنسای خودت گرایش داشتی اشکال نداره ، ولی اگ بعد فهمیدن اینکه اینجور ادمایی مثل تو هست توام احساس کردی اینجوریی پس یه مشکلی هست و اسم تورو نمیشه ترنسکشوال گذاشت تو مشکل داری و باید بری دکتر حلش کنی ، اینارو گفتم ک بگم خیلیا حس خاصی نداشتن و فقط صرفا بعد فهمیدن این موضوع به قول خودشون گرایششون عوض شد و مثلا اسم خودشونو گذاشتن ترنس و جوگیر شدن ک این ادما سلامت روان درستی ندارن ک یهو گرایششون عوض شد و جوگیر شدن

ما به اعتقادات و گرایشت احترام میزاریم. اگ از همون کوچیکی ، کوچیکی هیچ حسی به زن بودنت نداشتی و به ...

دوست عزیز 

اون کوچیکی که شما میگی ادما هنوز میل جنسی ندارن که بخوان تشخیص بدن به کدام جنسیت هست!

دوست عزیز   اون کوچیکی که شما میگی ادما هنوز میل جنسی ندارن که بخوان تشخیص بدن به کدام جن ...

دوست عزیز! 

اینجور اشخاص فقط از میل جنسی نمیفهمن. من مثال زدم ک یکی گرایش بود ک همیشه بحثش هست،کلی تمایلات جنسیتی دیگشون برعکسه ک لازم نیست دونه دونه بگم 

ما به اعتقادات و گرایشت احترام میزاریم. اگ از همون کوچیکی ، کوچیکی هیچ حسی به زن بودنت نداشتی و به ...

من بیشتر از این که به گرایش جنسیم فک کنم هویت جنسی ام دغدغمه ...من یکی از مشکلاتم که حتی باعث شده سال ها خودمو توی اینه نبینم رشد سینه هامه (ببخشید که صراحتا می گم) وقتی بهشون نگاه می کنم حالم از خودم بهم می خوره ...من حتی قبل از اینکه بدونم هموسکشوال چی هست و به کیا می گن از زن بودن خودم بدم می اومد ...از اینکه دختر به حساب بیام 

دوست عزیز!  اینجور اشخاص فقط از میل جنسی نمیفهمن. من مثال زدم ک یکی گرایش بود ک همیشه بحثش هست ...

بهرحال 

شما به یک مورد اشاره کردی و صحبتت اشتباه بود 

من اصلاحش کردم

2825
2823
2791
2779
2792