2777
2789
عنوان

دوس دارم بمیرم

307 بازدید | 17 پست

خانوادم بهم تونمی گفتن شوهرم نه بهم احترام می زاره ن چیزی می زنم باردارم دلم می خواد برگردم به گذشته ازدواج نکنم آلانم ول کرد رفت مسافرت دلم مامانمو می خواد نمی زاره برم خونشون ولی اون میاد دوس دارم دیگ ریختشو نبینم ولی با بچه داخل شکمم مجبورم خدایا چرا نمی بینی منو دوست دارم برم پیش مامانم دیگ هیچ وقت برنگردم هیچ وقت نمیشه همچین چیزی خدیااچرا

برای همین این تاپیکو زدم ک ماشالله هیچ کس لایک نکرده چزا؟!

برای اینکه این مشکلات پیدا نشه همه ی اینا ریشه تو بچگی داره 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9236176/بیاین-به-فرزندانمون-یاد-بدیم-ما-مادران-اینده-ایم?postId=249246462

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ناراحت نشو شوهر منم با مادرم مشکل داره پنج ماهه ندیدمش ولی تقصیر مامانم بود برا همین صبر کردم نگران نباش دنیا یه جور نمی‌مونه انشالا قدم می نی خوب میشه

دانشجوی علوم تربیتی گرایش آموزش ابتدایی. خدایا شکرت 🙏بخاطر هر چیزی که دارم 💓  یا امام رضااااااااااااااااااااااااااا

اگر خانوادت پشتتن بهشون زنگ بزن تا اونا بیان پیشت و تکلیف رو مشخص کنن چرا میزاری کتم بخوری وقتی حامله ای؟ اگ میدونی خانوادت میان خونت حتما زنگ بزن وقتایی ک شوهرت نیست و جریان رو‌بگو

21 🥰

چرا می‌زاری بره مسافرت بگو یا با من یا بدون من جایی نمیری خدارو شکر ما اینجور چیزا نداریم والا تنهایی جایی رفتن به جزو کارای روزانش حق نداره بدون منجایی بره چه دل بزرگی

دانشجوی علوم تربیتی گرایش آموزش ابتدایی. خدایا شکرت 🙏بخاطر هر چیزی که دارم 💓  یا امام رضااااااااااااااااااااااااااا
چرا می‌زاری بره مسافرت بگو یا با من یا بدون من جایی نمیری خدارو شکر ما اینجور چیزا نداریم والا تنهای ...

همسر منم بدون من به جز سر کار جایی نمیره اصلا حتی چند بار دوستاش مردونه دور هم جمع شدن هم نمیره مگه اینکه خودم بگم برو واسه روحیت خوبه 

حالا اگه بگیم تا دختراتون توانمند نشدن و تو هر شرایطی نتونن از حقشون دفاع کنن شوهرشون ندید یه عده مدافع کودک همسری میریزن سرمون که نه ماما تا زبون باز کردیم ازدواج کردیم خیلی هم خوشبختیم 

چرا می‌زاری بره مسافرت بگو یا با من یا بدون من جایی نمیری خدارو شکر ما اینجور چیزا نداریم والا تنهای ...

قهر بودیم با خانواده شوهرم زندگی می کنیم نمی دونم چ کارای داشت گذاشت رف شهری دیگ فکرکنم دل بزرگ من حاملم شوهرم می زنم بهم فوش میده برو خداروشکر کن

حالا اگه بگیم تا دختراتون توانمند نشدن و تو هر شرایطی نتونن از حقشون دفاع کنن شوهرشون ندید یه عده مد ...

عزیزم شوهر من یک خر تمام معناست من زورم بهش نمی ره هیچ کس زورش بهش نمیره چطور از پیش بربیام

قهر بودیم با خانواده شوهرم زندگی می کنیم نمی دونم چ کارای داشت گذاشت رف شهری دیگ فکرکنم دل بزرگ من ح ...

برو خونه پدرت 

همسر منم بدون من به جز سر کار جایی نمیره اصلا حتی چند بار دوستاش مردونه دور هم جمع شدن هم نمیره مگه ...

اره دقیقا زن و شوهری آینه در واقع نه اینکه یکی خودش بره مسافرت اون یکی زانوی غم بغل کنه 

اره دقیقا زن و شوهری آینه در واقع نه اینکه یکی خودش بره مسافرت اون یکی زانوی غم بغل کنه 

اتفاقا همسرم خودشم میگه من اگه شب خونه نیام همش با دوستام وقت بگذرونم یا بخوام خیانت کنم یعنی به تو هم این حق و میدم که اینجوری باشی برا همین هیچوقت حتی به این چیزا فکر هم نمیکنم