2777
2789

سلوم🤗خانوما بیاین خاطره ی طنز بگین😃

چ از کوچولوهاتون،چ دوستاتون،چ دوران پری،چ مدرسه،چ اولین روز اشنایی با عشق و شوهرتون😃🫀

به نام افریننده گلی 🍭☁️!″گلی با ی مقدار سن، ساکن یکی از شهر های ایران😂👋🏻لطفا تو تاپیک های جالب و طنز و ترسناک تگ م کنید🥰

تا یادم بیاد🤣

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا چندروز پیش...

سوار تاکسی شدم اومدم بگم اولین دوریدگی دور بزنید

گفتم اولین دَریدِگی دَر بزنید😑😶😮

آهای دنیا! حواست باشه! تو دنیای "منی"!ماله "منی"! موظفی به سازی که میزنم برقصی!موظفی اونطور که رنگت میکنم رخ نشون بدی!تو...موظفی...اونجور که "من" میخوام باشی!!! گفتم یادآوری کنم😏😉
برا چندروز پیش... سوار تاکسی شدم اومدم بگم اولین دوریدگی دور بزنید گفتم اولین دَریدِگی دَر بزنید😑 ...

عاخییی 😂😂😂😂😂

به نام افریننده گلی 🍭☁️!″گلی با ی مقدار سن، ساکن یکی از شهر های ایران😂👋🏻لطفا تو تاپیک های جالب و طنز و ترسناک تگ م کنید🥰
برا چندروز پیش... سوار تاکسی شدم اومدم بگم اولین دوریدگی دور بزنید گفتم اولین دَریدِگی دَر بزنید😑 ...

عع سوتی دادم😅منظورم اولین بریدگی بود.دوریدگی چیه😅

اینم سوتی پخش زنده😅

آهای دنیا! حواست باشه! تو دنیای "منی"!ماله "منی"! موظفی به سازی که میزنم برقصی!موظفی اونطور که رنگت میکنم رخ نشون بدی!تو...موظفی...اونجور که "من" میخوام باشی!!! گفتم یادآوری کنم😏😉
راحت باش 😂

😂💛

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

ما یه بار یه جا کارمون گیر بود زنگ زدیم یکی از دوستامون که دومادشون پلیس بودند و خوب دوماده که ما رو نمیشناخت ماهم نمیشناختیمش دوستمون گفت دومادمون اقای فلانیه شما برین بگین ما دوست اقای فلانی هستیم کارتون رو راه میندازه وقتی ما رفتیم طرف نشسته بودیم ما گفتیم با آقای فلانی کار داریم خالا خودش بود ما نمیدونستیم گفتن چیکار دارین گفتیم ما دوستشیم قراره برامون فلان کار کنه فکککککک کن🤣🤣🤣 به خودش داریم میگیم ما دوستشیم😂😂 وای بعد که گفت من خودشم مردیم از خجالت ولی کارمون رو راه ننداخت😂😂

روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️

کلا سوتی زیاد میدم خاطرات طنزم همه سوتیامه که بعداً یادم میاد😅

یه سوتیم دادم که از نظر خودم خنده داره😅😄هرچند میتونست شربشه

وقتی ستایش پخش میشد من هررردوتا تکرارو میدیدم کلا خیلی کراش زده بودم روش

یشب کنار بابام اشتباهی بجا اینکه داداشمو صداکنم داد زدم محمدددد!!!😶🤐بابامم یه همچین نگاهی کرد😒حالا من بدبخت که مادرزاد سینگلم😅

عع سوتی دادم😅منظورم اولین بریدگی بود.دوریدگی چیه😅 اینم سوتی پخش زنده😅

🤣♥️الهی عزیزم

🤣♥️الهی عزیزم

فداتشم😘❤

ما یه بار یه جا کارمون گیر بود زنگ زدیم یکی از دوستامون که دومادشون پلیس بودند و خوب دوماده که ما رو ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣عجب

کلا سوتی زیاد میدم خاطرات طنزم همه سوتیامه که بعداً یادم میاد😅 یه سوتیم دادم که از نظر خودم خنده د ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣جرررر