2777
2789
عنوان

دوستی مجازی

265 بازدید | 25 پست

تا حالا ی پسر بعد دیدن عکستون تو آشنایی مجازی بهتون گفته قیافتوو مورد علاقش نیست و بره؟! 

ب من یکی دیشب گفت و من هنوز ب خودم نیومدم 

در حالی بهترین عکسم رو فرستاده بودم و میدونستم ک بد نیستم 

کلا منو با خاک یکسان کرد با اینکه خودش گیر داده ک از اخلاقت خوشم میاد 

خیر

اجازه همچین حرفی رو نباید بهش داد

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دنبال بهونه نبوده احیانا؟

دامبلدور: هری،رنج کشیدن نشون میده که تو هنوز یک انسانی،درد بخشی از انسان بودنه:)                                      هری فریاد زد:پس من نمیخوام انسان باشم:(
خیر اجازه همچین حرفی رو نباید بهش داد

انگار تو گروه دوستانه بودیم گیر داده بود ب من ک عقایدت رو دوست دارم و اینا بعد اومد بعد جند روز اومد تو پی وی من میگفتم ک دوست ندارم رابطه ی مجازی رو میگف باید از ی جایی شرو کنی و اینا حتی شهرمون دور بود میگف برا من مشکلی نیست و خیلی مشتاق بود منم واقعا دیگ اینقدز زشت نیستم ک بزاره بره بهترین عکسم رو یدونه بهش فرستادم دیدم هیچ عکس العملی نشون نداد بعد گف بازم امکان داره بدی گفتم نه نداره نوشت خوشگلی ولی قیافت مورد علاقه ی من نیست موفق باشی خدافظ 

منم زدم پاک کردم کلم همه چی رو 

دیون شدم 

دنبال بهونه نبوده احیانا؟

ن بابا 

خودش اومد از گروه دوستانمون دیگ تو گروه ی کاری کرده بود ک همه میگفتن دوست شدین و اینا ازت خوشش اومده ک مجبور شدم از گروه بزنم بیرون 

انگار تو گروه دوستانه بودیم گیر داده بود ب من ک عقایدت رو دوست دارم و اینا بعد اومد بعد جند روز اومد ...

نباید اعتماد میکردی

چرا واسش عکس فرستادی آخه🤦🏼

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
هنوز تو فکرشی😂😂ببخیال اجی بزن درش از حرصشم شده تند تند عکس بزار پروفت بزار بقیه تعریف کنن بسوزه

عکس پرو نمیزارم آخه 

آه واقعا کار بدیه 

بابا خودت اومدی خودت میگی ازت خوشم اومده خودت ول نمیکنی بعد میرینی ب طرف میزی؟! مریض