2777
2789
عنوان

دوستی مجازی

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 25 پست
چطوری باید اجازه نداد؟

خب اصلا ایشون نباید میذاشت پیویش بیاد ک ازش عکس بخواد بعد هم اینجوری بگه

همون اول بلاک و حل میشد

اگرم میخواست باهاش چت کنه عکس رو نباید ب همین زودی می فرستاد و اعتماد میکرد

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بذا گم شه بره احتمالا قیافه مدنظرش از این....ها بوده😒😒

🤷🏻‍♀️

ب ی دختر تو گروه میگف چرا وزنت 50 هست خیلی لاغری ب خودت برس کسی نگات نمیکنه اونم ناراحت شد مدیر گروه زد اینو سکوت کرد اینم فوری اومد پی وی من 

خب الان دیگ همه چی عوض شده همه جا عکس میزارن  حتی بیشور شمارمم از رو ایدیم پیدا کرذه بود منم ب ...

نه همه جا اینجوری نیست

خواهر من به هرکسی نمیشه اعتماد کرد

اونم کسی ک حتی خیلی هم باهاش چت نکردی

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
خب اصلا ایشون نباید میذاشت پیویش بیاد ک ازش عکس بخواد بعد هم اینجوری بگه همون اول بلاک و حل میشد ا ...

دو سه روز تو گروه حرفیده ‌بودیم بعد ک اومد پی ویم زود ک ندادم هی میگف بده میگفتم اول بگو کی هستی و اینا بعدش فرداش عکس فرستادم براش ک اونم منو ببینه ادامه بدیم 

نه همه جا اینجوری نیست خواهر من به هرکسی نمیشه اعتماد کرد اونم کسی ک حتی خیلی هم باهاش چت نکردی

چی بگم آخه همش عکس رو پرو ایستا دارن گفتم حالا ندم میگ این ماله کدوم دهست اینجوری میکنه 🥲

انگار تو گروه دوستانه بودیم گیر داده بود ب من ک عقایدت رو دوست دارم و اینا بعد اومد بعد جند روز اومد ...

مشکل اینه ک صد نفر بهت میگن خوشگلی بیخیالی ولی تا یه نفر میگی زشتی چنان به خودت میگیری که میخوای زمین و آسمون رو به هم بدوزی 😣

ولش کن بهتر ... کسی ک ملاکش قیافه بوده ولی وانمود میکرده از اخلاقت خوشش میاد به درد هیچی نمیخوره

خب خوشش نیومده ممکنه توام از یکی خوشت نیاد محترمانه گفته و رفته دیگه 

کاری ب این ندارم ک محترمانه بوده یا چی منم میدونم سلیقه ها متفاوته من خودم شاید ی پسر ببینم همه بگن خوشگله من بگم عع کجاش؟ 

ولی خیلی بده واسه ی دختر ی پسر بگه قیافت مورد علاقم نیست! بهم میریزه کلا 🥲

من شده با ی پسر ک اومده بود سمتم دیدم قیافش اوکی نیست ولی اون لحظه کات نکردم  دو روز حرف زدم الکی بعد گفتم جور نیستیم ادامه ندادم ویگ نگفتم تو قیافت مورد علاقم نیست میدونی خب طرف بهم میریزه 🥺

عکس پرو نمیزارم آخه  آه واقعا کار بدیه  بابا خودت اومدی خودت میگی ازت خوشم اومده خودت ول ...

ریدم دهن این پسرا منم حالم خیلی بده اجی خیلی وابسته ام نمیدونم چجوری یادم بره چجور انقدر عوضی بودو من هنوز میخامش