2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ آدم باشه میمونه 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
اگ آدم باشه میمونه 

نمیدونم چی بگم من یه شخصی تو زندگیم بود تا وقتی دوستش نداشتمو نمیخواستم باشم خیلی دوستم داشت و اذیتم نمی‌کرد ولی از وقتی بهش حس پیدا کردمو بروز دادم احساس میکنم خیلی عوض شد و اصلا دیگه مهم نبودم جوری که هر دو سه هفته یه دفعه کات میکردیم

اگه لاشی باشه که اکثرا هستن شروع میکنه به  سوء استفاده 90%

و اگر به احتمال ضعیف لاشی نباشه و علاقه ش متقابل نباشه میزاره میره 5%

ولی اگه لاشی نبود و علاقه متقابل داشت یا مهرطلب بود و علاقه ای هم در کار نبود میماند 5%

هرگز دلی را نشکن که دلت خواهد شکست..
اگه لاشی باشه که اکثرا هستن شروع میکنه به  سوء استفاده 90% و اگر به احتمال ضعیف لاشی نباشه و ع ...

میگم طرف همیشه راجب ازدواج و اینا صحبت می‌کرد و همه کار واسم میکرد که دوستش داشته باشم تا فهمید یکم بهش حس پیدا کردم و بوروز دادم حسمو دیگه مثله قبل نشد دیگه راجب ازدواج اصلا حرف نمیزد بعضی اوقاتم که می‌گفت آمادگی ندارم😁

من نمیدونم طرف چه حسی به‌دست میده که میزاره میره😁

خودم وقتی میفهمم یه نفر از من خوشش میاد دلم براش میسوزه میگم این دیگه چه بدبختیه ولش میکنم و میرم تا به خاطر من آسیب نبینه

اونایی که برای مردها فن گرلی میکنن ریپ نزنن
اصلا فهمش سخت نیست وقتی علاقه متقابل نیست و یکطرفه س ،  بهترین کار رفتنه

فهمین که هیچی هر موقع که زده میشم میخوام برم با التماس و اینگه عوض میشم و کلی قولای که بهش عمل نمیکنه نگرم میداره بعد دوباره حس پیدا میکنم خودش نادیده میگیره و من عذاب میکشم

میگم طرف همیشه راجب ازدواج و اینا صحبت می‌کرد و همه کار واسم میکرد که دوستش داشته باشم تا فهمید یکم ...

خب این از کل درصدبندی من خارجه 

چون من راجع به علاقه هایی گفتم که از طرف دختر شروع شده 

در این موردی که شما میگین متاسفانه بعضیا دنبال جذب کسی هستن و وقتی جذبش کردن خیالشون راحت شد عوض میشن . نمی دونم این چه نوع مرض روانیه ولی یجور عقده س بنظرم 

هرگز دلی را نشکن که دلت خواهد شکست..