دختر تا یه سنی میتونه ازدواج خوب بکنه بعدش سخت میشه . ولی پسرها اهمیت نمیدن بعضی دخترها را سالها اویزون نگه میدارن اخرشم ممکنه بهم بزنن یا دختره بفهمه این ادم ازدواج نیست .
بنظر میاد پارتنر شما میخوادت اما تلاش کافی را نمی کنه . یجورایی سیب زمینی مزاجه . نمیشه با هم مشاوره ...
میخوادتم ولی کارایی میکنه که دلمو میشکنه دیدنامون طولانی مشه ۲۰ روز یا یک ماه قبلنا انقد از ته دلش راجب احساسش به من میگفت که من گریم میگرفت الان اصلا اونجوری نیست منم همش خودمو مقصر میدونم که نکنه تخصیر منه که بهش ابراز علاقه کردم
دختر تا یه سنی میتونه ازدواج خوب بکنه بعدش سخت میشه . ولی پسرها اهمیت نمیدن بعضی دخترها را سالها اوی ...
آره ولیازدواج سنتی هم مثل ندیده نشناخته رفتن زیر یه سقفهای تا آخر عمر یاطلاق با بچه ولی چه فایده تهشم اگه آدم با یکی دوست شه اخلاقای گندشو میفهمه و انقد وابسته میشه که نمیتونه جدا شه
کاش همون سنتی مرسوم بود اما ده جلسه صحبت و گفتگو و حتی بیرون رفتن کنترل شده داشتند .
حالا شما که مورد نداشتی ولی بعضیا تاپیک میزنن که کلی با هم خوابیدن همه جوره ، ولی بعد دیدن طرف هرز میپره . ادم دلش برای دختره میسوزه که خودشو به فنا داده با یه لاشی