بعد امروز بردم دکتر گفت ویرووسه و شربت سرما خوردگی داد و گفت تا شنبه صبر کن
اما بچم گلوش خس خس داره از دیشب انگاری که چرک کرده اما چرک خشک کن نداد، میشه تشخیصش اشتباه باشه؟
الان ببرمش یه دکتر دیگه؟
💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤
به دکترش اعتماد کن. هر خس خسی عفونت نیست. چرک خشک کن خوب نیست برای بچه ها. هرچی کمتر بخورن بهتره
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
نه عزیزم ویروس چرک خشک کن نمیخاد مایعات گرم بده و تبشو کنترل کن
می دونم نمیخواد اما فک کنم بچم چرک داره چون خس خس میکنه
💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤
شاید فقط خلط باشه عفونت نباشه پیاز قاچ کن بذار کف پاش برای تب
آخه خلطی نداشت یه دفه از وقتی تب کرده خلطه هم اومده
صبور باش، خداروشکر دکتری نرفتی که بدون تشخیص یه آنتی بیوتیک بده بچه رو صعیف کنه تب تا سه روز ...
آخه میدونی بچم جون و باری نداره خیلی لاغر و ضعیفه تا میاد یکم خوب شه مریض میشه
همین امسال پنج شش بار تب کرد آخریش همین ۲۰ روز پیش😐 سه رور تو تب سوخت
صبر کن و تبشو کنترل کن شاید لوزش حساس شده برا منم پیش اومده
نمی دونم چرا اینقد مریض میشه این جون و باری هم نداره هرکی میبینه میگه چه قد ضعیفه بچت😐😐