2777
2789

اسی بالاخره متوجه شدی شما از همسرت گرفتی یا همسرت از شما؟؟

اپیلاسیون یالیزر رفتی؟من خدارو شکر تجربه ای ندارم ولی میتونم بگم در نهایت فقط برو دکتر.این موضوع شوخی بردار نیست.سرکه سیب و اینارو ولش کن

ن عزیزم هیچی فقط ی معاینه  ساده دکتر مرد بود ما برای بچه دار شدن رفته بودیم پیشش چون شوهرم ی کم ...

زگیل که حتما علامت ‌بیرونی داره یعنی زائده‌ای برجستگی چیزی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فقط تو این موندم که چطوری همچین حرفی زد چون اصلا هیچی رو آلتش نیس  اصلا از اون روز که دوسال ...

ببین باید با چشم بتونی ببینی اصلا چیزی هم نیست که ندیده قابل تشخیص باشه حالا یا دکتر چیزی دیده یا همینجوری گفته

ولی ایشالا که چیزی نیست

باز به نظرم مسئله خیانت به کنار به فکر سلامتی خودت هم باش چون اگر اون خدایی نکرده داشته باشه به تو هم قطعا داده و ممکنه خیلی خطرناک بشه

اسی بالاخره متوجه شدی شما از همسرت گرفتی یا همسرت از شما؟؟ اپیلاسیون یالیزر رفتی؟من خدارو شکر تجربه ...

مرسی آره می‌دونم دکتر رفتم ولی والا این دکتر‌ها هم بعضیا خیلی تعریف میکنن ولی تو زرد از آب درمیان

الان اعصابم خورده که پارسال چطوری راحت به من گفت هیچی نیست گوشت اضافه است😭😭😭

من اصلا لیزر هم نکردم فقط قبلا اپیلاسیون می‌رفتم که اونم الان دو سالی هست که نرفتم ولی ممکنه مخفی بوده باشه از پارسال هم که دیگه خودشو نشون داده من نفهمیدم

خودم خیلی ترسیدم از دیشب

مرسی آره می‌دونم دکتر رفتم ولی والا این دکتر‌ها هم بعضیا خیلی تعریف میکنن ولی تو زرد از آب درمیان ا ...

آخی عزیزم بله حق داری بترسی ولی زیاد به خودت استرس راه نده فقط حتما پیگیری کن.البته درست میگی به خدا بعضی از این دکترا خیلی بیخودن بگرد ی دکتر خوب پیدا کن

آخی عزیزم بله حق داری بترسی ولی زیاد به خودت استرس راه نده فقط حتما پیگیری کن.البته درست میگی به خدا ...

اینجا پرسیدم دکتر عاطفه الهویی نظری خیلی‌ها نوشته بودن خوبه ولی نمی‌دونم تبلیغه یا واقعیه امروز رفتم پیشش فعلا فقط تست پاپ‌اسمیر انجام داد نمی‌دونم پیشش فریز کنم یا نه

اصلا گیج شدم آخه من نه لیزر کردم نه چیزی فقط اپیلاسیون ممکنه از اون باشه😭😭😭 رابطه جنسی هم منو و شوهرم کلا ۱۲ ساله فقط باهم داریم یعنی چی...

اصلا زگیل چه شکلی ازکجا باید بدونیم زگیل داریم وازکجا گرفتیم

دوسترن زگیل زائده های گوشتی هستن که در سطح ناحیه تناسلی و ران و مقعد ودر دهان دیده میشن بر درمان قطعی و اصولی دایرکت من مراجعه کنید

دیشب یهو متوجه شدم همسرم یه دونه‌های ریز زیادی رو آلتش هست خیلی ترسیدم دو تامون سرچ کردیم دیدیم انگ ...

این بیماری زگیل تناسلی به شدت مسری هس و ازطریق رابطه جنسی منتقل میشه حتی از طریق تماس پوستی قابل انتقاله برای درمان ریشه ای و قطعی زگیل و تبخال تناسلی @healthy.wives 

عزیزم دکتر مقتدری رو من میشناسم تو زمینه درمان زگیل تناسلی خیلی تبحر بالایی دارن بخاطر اینکه مراجعه کننده هاشون زیادن تو سایتشون خیلی توضیحات جامعی آوردن که سوال اکثر مردم هست به نظرم میتونه بهتون کمک کنه لینکشو میذارم بخون مطالبش مفیده 

https://drmoghtaderi.com/بیماری-زگیل-تناسلی/

مرسی آره می‌دونم دکتر رفتم ولی والا این دکتر‌ها هم بعضیا خیلی تعریف میکنن ولی تو زرد از آب درمیان ا ...

عزیزم پارسال ک پاپ اسمیر دادی نشون نداد؟ امسال ک دادی چی نشون داد؟؟ همسرتم ازمایش داد؟

💙💙💙
عزیزم پارسال ک پاپ اسمیر دادی نشون نداد؟ امسال ک دادی چی نشون داد؟؟ همسرتم ازمایش داد؟

نه عزیزم پاپ اسمیر پارسال که کامل نرمال بود امسال هم باز نرمال بود و آزمایش hpv هم برای تمام انواع ویروس منفی بود خدا رو شکر. مشکل همسرم هم رفتیم دکتر پوست اصلا زگیل نبود یه چیزی به اسم لیکن پلن که یه جوری حساسیت و کهیر توی آلت تناسلی هست بود

خودم هم چون فقط همون یک دونه بود رفتم دکتر پوست واسم با جراحی سرپایی درآورد داد آزمایشگاه 

نه عزیزم پاپ اسمیر پارسال که کامل نرمال بود امسال هم باز نرمال بود و آزمایش hpv هم برای تمام انواع و ...

واسه من هم چون یک دونه بود دکتر شک کرد به تومور ولی آزمایش گفت به احتمال قوی همون زگیل هست ولی چون توی یکسال همون یکدونه بود و تست‌هام هم منفی بودو همسرم هم نداره دکتر گفت کلا جای نگرانی نیست و ویروسش احتمالا اصلا وجود نداره تو بدنم

البته من به تازگی فهمیدم که خاله‌ام کلی داشته و از شوهرش گرفته بوده.  من بدون اینکه بدونم باهاش اپیلاسیون و استخر رفتم و لباس گرفتم ازش پوشیدم چون ویروسش پخش نشده تو بدنم حدس می‌زنم از اون گرفتم

البته اینم بگم تمام دکترها میگن ۹۵ درصد جنسی هست و حداکثر ۵درصد امکان داره از راه‌های دیگه آدم بگیره

اصلا زگیل چه شکلی ازکجا باید بدونیم زگیل داریم وازکجا گرفتیم

عکسشو که بزن نت 

طریقه انتقالشم رابطه ی جنسی ۱۰۰ درصد 

سری مشترک یسری دستگاه های لیزر یا رعایت نشدن بهداشت توی اپلاسیون و استفاده از توالت فرنگی عمومی و نشستن لبه های استخرم با درصد پایین ممکنه بگیری 

•معمار و طراح داخلی • •مشاور دکوراسیون و چیدمان•