2777
2789

من پارسال رفتم دکتر زنان یه زائده کوچیک هم داشتم رو واژن البته برای چیز دیگه‌ای رفته بودم ولی اون هم نشون دادن گفت چیزی نیست با تیغ اصلاح کردی زخم شده

تست پاپ‌اسمیر هم گرفت بهم گفت اوکیه نتیجه‌اش آزمایش هورمونی هم دادم اوکی بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیشب یهو متوجه شدم همسرم یه دونه‌های ریز زیادی رو آلتش هست

خیلی ترسیدم دو تامون سرچ کردیم دیدیم انگار زگیله

امروز خودم رفتم یه دکتر دیگه تا دید گفت این زگیله که از پارسال داشتم😭😭😭😭

بعد امروز موعد پریودم بود ازم تست پاپ‌اسمیر هم گرفت 

هم درد داشت هم خون اومد بعد گفت احتمالا زخم هم داری

کفتم آخه شاید خونه پریودی باشه گفت نه احتمالا

حالا نمی‌دونم اصلا زخم چه علائمی داره آوم چجوری میگیره

بعد من کلا وسواسم😢

علایمت چیه

هیچی

فقط یه دونه زائده خیلی کوچیک داخل واژن دارم نه به سمت دهانه رحم و اینا به سمت بیرونی 

بعد این از پارسال بزرگتر شده و روش سفید شده عین گوشت اضافه

حتی زیاد هم نشده

اصلا زگیل چه شکلی ازکجا باید بدونیم زگیل داریم وازکجا گرفتیم

انتقالش که انگار فقط رابطه هست و برای خانم‌ها دکتر گفت لیزر و اپیلاسیون هم میشه

شکلش رو بزن تو اینترنت پره

کلا اگر زائده‌ای داشته باشی باسد حساس بشی

سرکه سیب بزن رو پنبه بچسبون‌روش چند روز انجام بده اگه دکتر میری هم با کرایو خوب میشه فقط زود اقدا ...

دکتر همین امروز گفت می‌خواد فریز کنم الان بعد دیدم کلا زیاد باحوصله نیست

البته تعریفشو تو همین نی‌نی سایت خونه بودم که خوبه ولی من دیدم انگار زیاد حوصله نداره خودم هم ترسیدم تنها بودم گفتم فکر‌هامو بکنم بعد

انتقالش که انگار فقط رابطه هست و برای خانم‌ها دکتر گفت لیزر و اپیلاسیون هم میشه شکلش رو بزن تو اینت ...

ی بار دکتر به شوهرم گفت زگیل داری بیا برای درمانش ولی اصلا رو آلت تناسلی شوهرم چیزی  نیست  که شبیه زگیل باش 

خب آزمایش گرفت؟ چجوری دکتر تشخیص داد؟ 

من فقط تو این موندم که چطوری همچین حرفی زد چون اصلا هیچی رو آلتش نیس  اصلا از اون روز که دوسال میگذره قلبم سیاه شده میگم نکنه شوهرم بهم خیانت کرده خدایی  نکرده