2777
2789
عنوان

بیایدلطفا

44 بازدید | 2 پست

بچه هامن بایه آقایی آشناشدم ک اولش گفت من زنموطلاق دادم بازن وبچه هاش مهاجرت کرده بودن استرالیا ولی خوب این کارش نمیگیره وبرمیگرده باپسرش ایران زنش برنمیگرده الان چندماهه زنه تصمیم داره اونجابمونه بادخترشون ک کم‌سنه ولی این آقاوپسرشون ایران میخوان بمونن،اوایل به من گفته بودحسی به زنم ندارم و طلاقش دادم ولی تازگیاحس میکنم زنشودوست داره و هنوزم طلاقش نداده بااینکه کلی اختلاف دارن وحتی زنه وقتی این برگشته ایران زنگ زده کلی فحش رکیک بارش کرده ووقتاییم ک باهم ویدیوکال میکنن فقط میگه پول بفرست ودرغیراینصورت اصلاجواب ایشونونمیده وبچه روهم بهش نشون نمیده،من استرس اینودارم ک باهم آشتی کنن ولی خوب ازطرفی ام میگم اون زنشه ازش دوتابچه داره من کیم؟ازش ناراحتم ولی نمیتونم به روش بیارم

ازاطن رابطه سمی بیا بیرون همین

به نظرت باهم آشتی میکنن؟آخه این اصلااانمیخواداونجازندگی کنه وزنه ام اصلابرنمیگرده ایران 

اینم میگه ناززنه رومیکشم الکی ک فقط بچه رونشونم بده خودشونمیخوام ولی میدونم ک به زنش حس داره 😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2790
2778
2791
2779
2792