2777
2789
عنوان

🥲 دلم گرفته

154 بازدید | 9 پست

منو دوستم برده بود تو ی گروه دوستاش

راجب رابطه مجازی و اینا حرف شده بود منم داشتم نظر میدادم ی پسر ب من ریپ میزد هی هم عقیده اینم و ایناتفاهم داریم من نگا کردم ب پروهاش دلم رفت واسش 🥲 بعد دو روز ک تو گروه بودیم هی حرف می‌زد باهام حتی شمارم رو هم از رو اکانتم پیدا کرده بود بعد اومد پی وی ک عکس بده 

عکس رو ک دادم گف خوشگلی ولی قیافت با مورد علاقم جور نیست رفت رید بهم 

من قیافم بد نیست اعصابم رو خراب کرده 

اینم شانس منه 🤦🏻‍♀️

دیونه شدم چ کنم بدون جواب دادن زدم بلاک کردمش

دلم میخاد بشینم زار بزنم فقط میدونم ارزش نداره ها ولی خیلی بده ی پسر همچین حرفی بهت بزنه 

☹️☹️ درجه بیشعوریش خیلی بالا بوده     ارزش نداره حتی فکر کنی بهش

بابا تو گروه ب همه ی جوری گفته فک میکردن دوست شدیم 

دوستم اومده میگه ازت خوشش اومده و اینا روم نشد حتی تو گروه بمونم اونم لفت داد منم 

ب خدا خوشگلترین عکسم بود خودشم میگفتم اینجا خیلی خوب افتادم نفرستم 

بیشور میدونم مجبور نبود منو بخاد ها 

ولی دیگ اونقدر واضح نمیگه ک حداقل ی روز میحزفه بعد میگ نه جور نیستیم فلان بهونه میاره میره 

یهو گف قیافت مورد علاقم نیست من در جا کپ کردم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نباید بی حرف بلاکش میکردی باید میگفتی میدونم از سرتم زیادم بهم نمیای

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎
نباید بی حرف بلاکش میکردی باید میگفتی میدونم از سرتم زیادم بهم نمیای

خیلی اعصابمو خورد کرد انگار من بهش گفتم بیا آشنا شیم و فلان انگاری رد می‌کرد دیونه شدم ب خدا از دیروز 

همه در و داف دوست دارن بعد ب عملی ها میگن طبیعی باشید عکس ساده بدون آرایش خودشم فرستاده بودم منم میتونستم سیصد قلم آرایش کنم بفرستم اونجوری خوشش میومد 

کثافت دوستم میگ چیشد گفتم هیچی خوشم نیومد ازش میگ تو گروه همه میگن اینا دوست شدن لفت دادن ها 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

خیلی اعصابمو خورد کرد انگار من بهش گفتم بیا آشنا شیم و فلان انگاری رد می‌کرد دیونه شدم ب خدا از دیرو ...

به خودت نگیر کلا پسرا ببینن یه دختری لقمه ی بزرگتر از دهنشونه سعی میکنن خوردش کنن تا اندازه بشه اون هدفش خراب کردن روحیه و اعصاب تو بود پس نزار به هدفش برسه گرچه میدونم سختته غرورت له کرده

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎
به خودت نگیر کلا پسرا ببینن یه دختری لقمه ی بزرگتر از دهنشونه سعی میکنن خوردش کنن تا اندازه بشه اون ...

خیلی بد 

تو گروهم ب یکی از دخترا ک 50 کیلو بود گف پوست و استخونی ب خودت برس بعد تو گروه سکوت زده بودن بهش ک اومدپی ویم 

منه بیشورم برداشتم عکس دادم 

گف بازم امکانش هست بدی گفتم نه نیست چون اصلا واکنش نشون نداد ب عکسم زود اینو پرسید منم حرصم گرف 

اومد اینارو نوشت منم زدم دو طرفه پاک کردم از گروهم لفت دادم دیدم اونم لفت داده 

ب خدا خودش آنقدر سیاه بود ک فقط تیپش خوب بود