2777
2789

خودم که خصلت خوبش مهربون و خوش اخلاق و بامحبته پشتم هست همیشه و حرف منه و هرچی کار میکنه هم ک میریزه حساب خودم.. زرنگه و کاری دست و دل باز و ولخرج ..

خصلت بدش بیخیال بودنش و تو بحث ها یهو بی تفاوت میشه و بیخیال یا همه حرفی قاطی میکنه بهم میزنه که دلم میرنجه 🥲البته وقتی پشیمون هم شد از دلم در میاره و عذرخواهی میکنه ... یه مدت هم قبلا اعتیاد کمی داشت تریاک..

که چند سال پیش به کمک همدیگه ترکش دادم و خداروشکر دیگه درست شد اما فقط ناس میذاره و بهم گفته فقط همین استفاده میکنم و اینم کم کم بعد میذارم کنار و همین ک رو راست باشه و منم مثل دوستانه باهاش رفتار کردم که بهم بگه

( فقط یادمون باشه همه مردی همه خصلت خوبی باهم نداره و گل بی عیب خداست همین که خیلی خصلت های خوب اگه میبینی داره اون کوچیک هاش رو نادیده بگیر )

حالا شما چ خصلت خوب و بد داره شوهراتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خصلت خوب خیلی داره

خصلت بدش زود عصبی میشه

خودشیفته ست

به همچی من کار داره

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

خوبی ها😊 .... شوخه . خط قرمز داره .هیز و زن باز نیست . رفیق باز نیست . دست بزن و فحاشی و اینا نداره . مهربونه . اهل خانوادس . کاری بهت نداره . تو کارای خونه دخالت نمیکنع👍 ..🤬 بدها 🤬... بچه ننه . تنبل .کاری نیست . محبت کردن بلد نیست . خاله زنکه . خسیسه . 👎

شوهرمنم مهربونه ..دلسوزه..چیزی ازش بخام اگه داشته باشه نه نمیگه..هرکی کمکی ازش بخاد یعنی تاجایی که بتونه براش انجام میده..

ولی ساده س..قدر پولشو نمیدونه ..رفیق باز هست ولی رفیقاش خوبن .مثلا الاف وبیکار و..نیستن..یه کم بیخیال هس که منو واقعااین اخلاقش حرصم میده

ازش بخوام توی کارای خونه مشارکت میکنه

خودش میاد ی چیزی میزنه سر هم میخوره شبا اینجوری نیست بگه حتما باید تو برام میوه و چای و غذا بیاری

ناهار نباشه دعوا نمیکنیم

اگر پول توی دستش باشه و دستش تنگ نباشه خوشحال میشه ی چیزی برام بگیره

محبت کلامی زیاد داره

واسه خوردنی حتی اگرم پول نداشته باشه توی خونه چیزی کم نمیذاره

حالا بدی هاش

یکم زود عصبی میشه

خانوادشون که میبینه چرتو پرت زیاد میگه همه راز ها رو برملا میکنه

قبلا ب ی چیزی اعتیاد داشت که با کمک برادرش ترکش دادیم

بعضی وقتا میره سر کار فک میکنه تقصیر منه خسته میشه

بعضی روزا کلاااا حرف نمیزنه توی خودشه

و توی جمع واسه خوشمزگی و بگن وای چقدر فلانی کول و فان هست منو مسخره میکنه😑😑😑😑😑😑😑