2777
2789

بچه ها عروسی داداشمه (یک عدد خارشوعر حسودم😂😂که باید از عروسامون خوشگتر بشم😛😛😛)  یه کرم پودر خوووب با پنکک که پوشانندگیش عالی باشه و روی پوستم پوسته پوسته نشه و بعد عرق کردن هم براق نشه نوع پوست منم چربه و منافد بااز دارم عزیزان لططفا تجربه هاتونو دراختیارم بزارید

البته قیمتشون نمیخام خیلی زیاد باشه دیگه خیلی خرج کنم ۵۰۰ نه بیشتر😅😅

میکااپ فکتوری اصلللل 

تامید میکنم اصل حاوی (روغن جوجوبا)

کرم پودر ریوال

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم قیمتش چنده شما استفاده کردی ؟ بعد چحور تشخیص بدم اصله یا نه

من آرهههه 

اصلشو باید از جای مطمئن تهیه کنی من پدرم فروشگاه لوازم ارایشی بهداشتی داره 

چون خیلی کم میکاپ فکتوری وارد میشه الان خیلیییی گرونه 

الان دیدم زدی زیر ۵۰۰ ،میکاپ ۳ تومنه اصلش 

ریوال هم خیلییییی خوبه 

اگر اشتباه نکنم برای فرانسه باشه

ریوال رو استفاده کردم اونم خیلییی خوبه

میکاپ ضد افتاب هم هست 

از روغن جوجوبا هست 

اون مدلش که از روغن جوجوبا هست رو بخر

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 
کرمپودر مک خیلی خوبه.  ولی خواهر شوهر حتما باید بره ارایشگاه هیچی میکاپ ارایشگاه نمیشه

اووو گلم مک خیلی گرونه بودجم نمیرسه

حالا شایدم رفتم معلوم نیست ولی حتما باید یه کرم خوب بگیرم 

وای مررسی گل اون کناریش بیرنگه چیه کاربردش چطوریه

پرایمر برای زیرسازی آرایش

اگه مبخوای کرمپودرت نمایه حتمااااا از پرایمر خوب استفاده کن

هم کرمپودرت مات و یکدست میشینه هم منافذو میپوشونه کلا قیمتش از کرمپودرش بیشتره