2777
2789
عنوان

قد کوتاه

224 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها ظهرتون بخیر

من قدم حدودا ۱۶۵ هستش 

و دوست ندارمم بلند بشم چون فکر میکنم در ازدواج با شخص مورد نظرم به مشکل برمیخورمو... یه همچین چیزی😂 ن این همسری در کار باشه ها ن کلا میگم

بلاخره هر کسی سلیقه ی و نظرهای خودشو در این باره داره

ولی امان از یسری از فامیلای فضول ک میان میگن قدت کوتاهه و قده فلانیو دیدی از تو سنش کوچیکتره ولی قدش بلنده و کلاس والیبالی بسکتبالی چیزی برو ......😐😐😐😐

من از اونایی نیستم که حرفه بقیه واسم اهمیت داشته باشه ولی خب آدم هی اینارو بشنوه اذیت میشه دیگه از سنگ ک نیسم

خودمم وزنم توپره ن زیاد لاغرم ن چاق در حده نرمالم

و بیشتر تمرکزم رو وزنمه تا قدم

نظره شما‌ چیه؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

والا من خودمم قدم ۱۶۱ بود تا دوماه پیش الان میخام ازدواج کنم تا قدمو میبینن ردم میکنن حالم بهم میخوره از قد کوتاه اخ چ گناهی دارم من با این قد عینه کوتوله هام جلو فامیل . یه دختر عمو دارم دو متر لنگ داره ولی خیلی نازه هیکلش ادم خوشش میاد نگاه کن فک ۱۷۰ به بالا اه 😭😭😭😭

من از تو ۳ سانت بلند ترم ولی امان از وزنم هی میگن لاغری، فلانی از تو بهتره و کوچولو موندی 🤥😐

تو خارج خودشونو دارن میکشن لاغر شن بعد تو ایران هر کی خیکی تر باش خوشش میاد والا اونایی که چاقن نافشون بو نمیگیره؟🤢 ما همسایه هامون با دخترای چاقشون میان خونمون یه بویی میدن اه

چرا من با ۱۵۵ یا ۱۵۸ سانت قد این حرفارو نمیشنوم😐

ما زیادی فامیله فضول داریم اخه😂

بعد آخه جالبش اینجاس اونایی ک بمن این حرفارو میزنن قدشون نصفه منم نمیشه🤣🤣