2777
2789
عنوان

قد کوتاه

224 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها ظهرتون بخیر

من قدم حدودا ۱۶۵ هستش 

و دوست ندارمم بلند بشم چون فکر میکنم در ازدواج با شخص مورد نظرم به مشکل برمیخورمو... یه همچین چیزی😂 ن این همسری در کار باشه ها ن کلا میگم

بلاخره هر کسی سلیقه ی و نظرهای خودشو در این باره داره

ولی امان از یسری از فامیلای فضول ک میان میگن قدت کوتاهه و قده فلانیو دیدی از تو سنش کوچیکتره ولی قدش بلنده و کلاس والیبالی بسکتبالی چیزی برو ......😐😐😐😐

من از اونایی نیستم که حرفه بقیه واسم اهمیت داشته باشه ولی خب آدم هی اینارو بشنوه اذیت میشه دیگه از سنگ ک نیسم

خودمم وزنم توپره ن زیاد لاغرم ن چاق در حده نرمالم

و بیشتر تمرکزم رو وزنمه تا قدم

نظره شما‌ چیه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا من خودمم قدم ۱۶۱ بود تا دوماه پیش الان میخام ازدواج کنم تا قدمو میبینن ردم میکنن حالم بهم میخوره از قد کوتاه اخ چ گناهی دارم من با این قد عینه کوتوله هام جلو فامیل . یه دختر عمو دارم دو متر لنگ داره ولی خیلی نازه هیکلش ادم خوشش میاد نگاه کن فک ۱۷۰ به بالا اه 😭😭😭😭

من از تو ۳ سانت بلند ترم ولی امان از وزنم هی میگن لاغری، فلانی از تو بهتره و کوچولو موندی 🤥😐

تو خارج خودشونو دارن میکشن لاغر شن بعد تو ایران هر کی خیکی تر باش خوشش میاد والا اونایی که چاقن نافشون بو نمیگیره؟🤢 ما همسایه هامون با دخترای چاقشون میان خونمون یه بویی میدن اه

چرا من با ۱۵۵ یا ۱۵۸ سانت قد این حرفارو نمیشنوم😐

ما زیادی فامیله فضول داریم اخه😂

بعد آخه جالبش اینجاس اونایی ک بمن این حرفارو میزنن قدشون نصفه منم نمیشه🤣🤣