2777
2789
عنوان

استخدام اموزش وپرورش قبول شدم

6900 بازدید | 147 پست

کاربرقدیمیم که تعلیق شدم

خداروشاکرم بعد از سالها بیکاری تونستم یه شغل دولتی بابیمه پیدا کنم...

من کارشناسی وکارشناسی ارشد از بهترین دانشگاه داشتم اما کاملا ناامید بودم که بتونم شغل پیدا کنم وفکر میکردم استخدام اموزش وپرورش هم پارتی بازی باشه شرکت نمیکردم خلاصه گرم خانه داری وبچه داری بودم ولی همیشه ته دلم یه غصه بود که کلی زحمت کشیدم وبیکار موندم ...تااینکه تواین سایت تاپیکهای خانم آرمان ۹۶رودیدم که ایشونم قبول شده استخدام اموزش وپرورش بودن وکلی راهنمایی وگفتند که پارتی بازی نیس...خلاصه انگیزه گرفتم جان ودل چسبیدم به خوندن .خداروشکر همون سال اول نفر اول استانمون شدم وقبول نهایی...

دوستان کسی تک کردن بلد کاربر آرمان ۹۶رو واسم تک کنه بی زحمت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکه. چیا خوندی؟ 

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

منم سه ساله اینجا میزنم تو سر خودم که اقاجان پارتی بازی نیست ..من خودم و تمامی همکارانم بدون پارتی رفتیم سرکار ...ولی نرود میخ اهنی در سنگه ...من حس میکنم خیلی ها نمیخوان تلاش کنن پارتی رو بهونه کردن