2777
2789

بچه ها من با اقایی دو سال تو رابطه بودم، چندماهیه بینمون فاصله افتاده و شرایط جوریه که میدونم خیلی چک میکنه منو و دورادور پیگیرمه، منم قصد اینکه خودم پیامی چیزی بدم رو ندارم اصلا، من چند وقت پیش از همکارم که ایشونو میشناخت فهمیدم که این آقا به یکی از زیر دستاش تو محیط کار در مورد من گفته و درد دل کرده، که اره من با یه دختری تو فلان واحد فلان شرکت دوستم و بهش علاقه داشتم اما یسری چیزا ازش دیدم که نمیتونم اعتماد کنم دیگه!!!!!! زیر دست اون آقا خواهر یکی از همکارای من بوده و این خبر به گوش یسری از خانمای شرکتم رسیده منم تو این سالها که اینجا شاغلم هیچی در مورد خودم به کسی نگفته بودم و برام خوشایند نبود که درمورد رابطمو.ن بدونن، از طرفی خود اقا میدونه من هیچ خیانت و زیرابی رفتنی نداشتم ، فقط یسری دعوا بینمون زیاد شده بود و بس! ولی جوری جمله بندی کرده بود که اینا قطعا برداشتشون خیانت کردن من بوده!!!! و برام خوشایند نبود کارش! اگه مشکلی داشت باید به خودم میگفت یا جدا میشد بجای این سردی و فاصله طولانی، این اقا قبل از من با یه خانمی رابطه جدی داشته ازش ضربه خیلی بده خورده و ترسیده شده اینو مطمئنم اما اینم مطئنم که تو دو سال دیده من چجور ادمی هستم! خلاصه سرتون رو درد نیارم، امشب یجوری برنامه ریزی کردم با دوستم بریم از بوتیک رفیق ضمیمی این اقا خرید کنیم، منم با یسری مقدمه چینی ها بگم که اره رفیقت همچین حرفی رو تو محیط کار من پخش کرده و خیلی برام نا خوشایند بوده و خیلی بی معرفی کرده نسبت به من، حالا میخام بدونم به خساست کردن پسره هم اشاره کنم؟!!! چون ببینید درسته تو رابطمون فاصله و سردی افتاد، ولی قطع قطع هم نبود، ایشون برای ولنتاین، و تولد من حتی تبریک هم نگفت و برام ناراحت کننده بود میخوام به اینا هم اشاره کنم که به گوش پسره برسونه...لطفا لطفا از ماهیت کار ایراد نگیرید چون شما جزئیات قضایا رو نمیدونین و تصمیمم قطعیه برای صحبت کردن با دوستش، فقط راهنمایی میخوام که به حمایت نکردنش و خساست به خرج دادنش اشاره کنم یا نه...بگم اره رفته به همکارای من در مورد من اونجوری گفته ولی دیگه نگفته خودش چقد بی معرفته..

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا خودتونو درگیر حاشیه میکنید از کجا میدونید حرفی که به گدش شما رسیده بک کلاغ چهل کلاغ نبوده 

کسی که تو دوسال ندونه چجوری هستید مطمین باش بعد از اونم نمیدونه 

و ای نکه ایشون برای شما کادو نگرفته تو روزای خاص شاید میخاستن شمارو مطمئن کنن که دیگه براشون اهمیتی ندارن و خواسته ان خودتون کم کم از رابطه برید بیرون 

به نظرم با بد گفتن از کسی شان خودتو میاری پایین. من اصلا به افرادی که مشکلشون رو به جای خود فرد به بقیه می گن حس اعتماد و عاقل بودن ندارم.

تو اگه کارشو تکرار کنی می شی یکی مثل اون. تساوی 

زنگ بزن به خودش بگو حرفاتو.

برای تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات❤
آره بگو حتی یه تبریک هم نگفت خودش خساست رو برداشت کنه. 

خیلی برام ناراحت کننده بود چون میدونس مناسبتا برام مهمه، از رو معرفتم شده حالا کادو هیچی تبریک رو باید میگفت، 

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  
خیلی ببخشیدا یه لحظه فک کردم دارم دعوای دوتا بچه رو تماشا میکنم🙄

میدونم احمقانس ولی باور کن در حالت عادی چنین کاری نمیکنم، رفتارای احمقانه زیاد کرده بزار یه بارم من بکنم

به نظرم با بد گفتن از کسی شان خودتو میاری پایین. من اصلا به افرادی که مشکلشون رو به جای خود فرد به ب ...

واقعا اگه شرایط عادی بود زنگ میزدم، ولی بخوام تعریف کنم خیلی میشه، یه جوریه یا باید کلا بیخیال شم یا به دوستش بگم، که تو این زمینه سخته برام بیخیال شدن، اخه چرا همچین چیزی باید تو محیط کار من پخش شه، اصلا چی دیده بوده ازم چه کار کردم خبر ندارم، یا مثلا یه تبریک تولد، دوتا شاخه گل ولنتاین چند میشد؟! 

میدونم احمقانس ولی باور کن در حالت عادی چنین کاری نمیکنم، رفتارای احمقانه زیاد کرده بزار یه بارم من ...

شما نمیخواد شبیه اون رفتار کنی..شما مثل خودت رفتار کن..حرفاتو درست و منطقی بهش بزن.اگر فکر میکنی این کاراش برا اینه ک سرد شده یا هرچی تموم کن باش.

چرا خودتونو درگیر حاشیه میکنید از کجا میدونید حرفی که به گدش شما رسیده بک کلاغ چهل کلاغ نبوده  ...

اخه من کاری به کارش ندارم که بگی میخواسته برم بیرون! این مدت من اصلا سمتش نرفتم اصلا! خودش چندبار ارتباط مختصر برقرار کرد، ولی خب، بعد دو سال رابطه دیگه تبریک به عنوان یه اشنا زیادیه؟! تولد خودش براش 1500 هدیه گرفتم.. بعدم میدونم حرفایی که شنیدم دقیق نیست ولی طبق شواهد گفته شده 

واقعا اگه شرایط عادی بود زنگ میزدم، ولی بخوام تعریف کنم خیلی میشه، یه جوریه یا باید کلا بیخیال شم یا ...

بازم می گم به خودش بگو. بهش پیام بده بگو کار واجب دارم باید باهات حرف های نهاییمو بزنم. 

به قول یکی از نظرات شاید می خواسته بفهمونه که خودت بری، که ایتم کار غلطیه.

برای تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات❤
خب چ کاریه حرفاتو رودرو ب خودش بگوو.چرا واسطه میفرستی..اینطور ممکنه سوء تفاهم بیشتر بشه.

به بچه ها گفتم، شرایط جوریه که خیلییییییی سخته بخوام زنگ بزنم، چون شمارشو اصلا پاکک کردم  گذاشتم بفهمه اینو ، گذاشتم بفهمه اگه منو میخوای باید خودت پیش قدم شی...الان یا باید بگذرم ازین قضیه یا باید به دوستش بگم..که گذشتن برام سخته..بعد دو سال رابطه، خب اوکی اگر نمیخواستی و نمیتونسی میرفتی، اگر میخواستی درد و دلت چیه؟! این کارا چیه!با خودم صحبت میکردی

هرجور راحتی عزیزم ولی ممکنه وضعیت رو بدتر کنی

بدتر از چه جهت؟