2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین بگم بابام راجبم چی گفته😣😥

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 42 پست
معمولا بحث بین بزرگترها باعث لجبازی با بچه ها میشه  کاش مادرتون میامدن وقت برای دعوا همیشه هست ...

دوسم ک داره ولی نمیدونم چرا ابن حرفا رو میزنه

مامانمم هیچ مشکلی با خونواده پدریم نداره ولی امروز گفت حوصله نداره فک کنم پریوده نمیدونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه عزیزم ممنونم میشه لطفا پبجتو بدی فالوت کنیم؟ 

اره گلم        @donya.maaa این پیجمه الان خیلی کمن فالوورام ولی من باور دارم که تا سال اینده خوب میشه همه چی

یادت باسه رفیق خدا کسیو لبِ پرتگاه قرار میده که قدرت پرواز داشته باشه😉🦋
خودتو ناراحت نکن بابات پسر دوسته حتما  الان مادر منم پسر دوسته تو ۴ تا دخترش فقط یدونشونو میخو ...

مامانمم اینجوریه همش میگفتم خوشبحالم چ بابایی دارم ک فرق نمیزاره ک هیچ دختر رو هم حس میکنم بیشتر دوست داره

چشم زدم... 

اره مامانم بهم گفت

چقدر بابات و دوست مامانت رو دارن 

چطور میتونن به مامانت خیانت کنن؟ 

مگه آدم چقدر عمر میکنه که اینقدر راحت دل بشکنه، 

اسی رابطه من و بابام هم اصلا خوب نیست اما دارم سعی میکنم باهاش کنار بیام و منم سرد شدم... 

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 
اره مثلا بعضی وقتا مامانم داد و بیداد میکنه و مصلا به خواهرم میزنه ولی عمم میگه زنی ک خیانت دیده دی ...

نه تو بزرگتری خیلی مراقب اجیت باش واقعا الان مامانت شرایطش خوب نیس 

به هرطریقی شده سعی کن مستقل شی مهرماه جان از ته دل حرفای بقیه واست مهم نباشه

من دوتا دختر دارم دختر کوچیکم مدام وصله به آجیش با اینکه من بهش خیلی محبت میکنم

خواهر شما هم فقط شمارو میبینه خیلی مراقبش باش و بخاطر خودت و اونم که شده مستقل شو

[QUOTE=249204068]مامانم میگه دیگه حوصله ی هیچیو نداره  نمیدونم چرا[/QUOTEشما از خانواده پدریت کمک جدی بگیرید عموی بزرگی چیزی دارید بهش بگید 

وقتی زن از موضع قدرت وارد بشه مرد خودش رو جمع می‌کنه  الان بابات میگه این سرجاش هست ببخشید منم کیف کنم وقتی بفهمه آبروش در خطرهو زنش رفته و چند بچه هست رو دستش خودش رو جمع می‌کنه 

مادرت باید شرط بزاره چیزی به نامش بزنه حتما 

ن ترسید شجاعانه برخورد کنن