2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین بگم بابام راجبم چی گفته😣😥

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 42 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معمولا بحث بین بزرگترها باعث لجبازی با بچه ها میشه 

کاش مادرتون میامدن وقت برای دعوا همیشه هست 

پدرتون شما رو دوست داره فقط الان توی بحران هستن انشاالله مشکلاتتان حل بشه گلم 

خودتو ناراحت نکن بابات پسر دوسته حتما 

الان مادر منم پسر دوسته تو ۴ تا دخترش فقط یدونشونو میخواد و مثل پدر شماعم رفتارمیکنه ولی من اصلا اهمیت نمیدم جوری رفتارمیکنم انگار مادری ندارم توعم همین رفتار داشته باشی بهتره خودت اذیت نمیشی 😐

نمیزاره کار کنم

عزیزم درستو بخون نزاشت  هرجور شده بخون تسلیم نشو کار هم تو خونه تو اینستا کار کن نمیزاره یواشکی من الان یکساله اینستا دارم نمیدونه بابام کار خم نکردم ولی فعلا یه پیج زدم  و متمئنم تا سال بعد پیمم رشد میکنه

یادت باسه رفیق خدا کسیو لبِ پرتگاه قرار میده که قدرت پرواز داشته باشه😉🦋
قوی باش پناه آجیت باش اگه مامانت نمیتونه تو پشتش باش نذار ضربه ای ک تو خوردی اونم بخوره  و به ...

اره مثلا بعضی وقتا مامانم داد و بیداد میکنه و مصلا به خواهرم میزنه

ولی عمم میگه زنی ک خیانت دیده دیگه قدرت نداره درکش کن

عزیزم درستو بخون نزاشت  هرجور شده بخون تسلیم نشو کار هم تو خونه تو اینستا کار کن نمیزاره یواشکی ...

باشه عزیزم ممنونم

میشه لطفا پبجتو بدی فالوت کنیم؟ 

اون اسمش باباعه ب نظرت؟

بیچاره مادرت که هنوز داره باهاش رندگی میکنه چه رویی داره پدرت

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

یه جلسه بزارید چند تا از بزرگای خانواده بیان و مشکل روحل کنید 

مادرتون باید جدی اقدام کنه 

حتی پدرت رو بزاره و بدون بچه ها بره تاپدرت به خودش بیاد 

عمه هات عموهات برن درب خونه خانم مزاحم و از خانوادش بخوان که جمعش کنن 

انشاالله که درست بشه ولی باید برخورد جدی بشه وگرنه زندگیتون همیشه پر از لجبازی و ناراحتی میشه 

صبوری هم حدی داره