2777
2789
عنوان

دختردایی..

| مشاهده متن کامل بحث + 1667 بازدید | 60 پست
۲۷.. اینقدر باخواهراش خوبم ..ولی این یه گوشه میره انگار من وایسادم‌دم در همه خواستگارا روباچوب زدم. ...

فکر کردم ۱۷ سالشه

تو اون سن دخترا گاها اینجور خل بازیابی در میارن آخه

دختردایی شما تو همون ۱۷ سالگی گیر کرده و بزرگتر نشده متاسفانه 

عجیبتر اینکه گفته ما باهم چشم تو چشم شدیم و همین باعثه علاقه شده در صورتیکه من غلللط بکنم با کسی&nb ...

رسما اینم خله که😮‍💨🥺

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یبار قاطعانه و محکم بگو لطفا دیگه راجبه این مسئله با من حرف نزن اگه خیلی برات مهمه برو از خودش بپرس

باور کن بهش گفتم..

بهش گفتم ببین من خودم زخم خوردم ازکسی که ادعا می‌کرد دوسم داره ولی راحت گذاشت ورفت ‌

میگه توپاشو بروخونشون بگو چرااین حرفارو پشت سر من زدی..؟

میگم من الان چندسال ندیدمش..خانواده ها قهرن باهم..پسری که بادلم بازی کرده برم خونشون اینقدر مهمه؟؟

بعد اصلا قبول نداره که خودش این حرفاروزده..

حالا گیرم چشم تو چشم هم شدید  من یکی که اصلا به عشق در نگاه اول اعتقادی ندارم

من اعتقاد دارم ولی اگه دو طرفه باشه😐

نه اینکه من خبر ندارم کجا رو میگه اصلا😂

بعدم ادم با هرکی سلام کنه چشم تو چشم میشه دیگه😐

به دیوار ک نمیخوام نگاه کنم باهاش سلام کنم😂😂

حالا گیرم چشم تو چشم هم شدید  من یکی که اصلا به عشق در نگاه اول اعتقادی ندارم

انتخاب باید اول عاقلانه باشه به نظرم بعدش عاشقانه..

من اگه به اصرار خانوادم نبود قبول نمیکردم ووقتی بهم خورد همه فهمیدن حق بامن بود چون اونا احساسی تصمیم میگرفتن 

من الان دقت کردم اکثریت ما دخترا وپسرا یه نامزدی بهم زده داریم چون اشتباه میریم جلو..

باور کن بهش گفتم.. بهش گفتم ببین من خودم زخم خوردم ازکسی که ادعا می‌کرد دوسم داره ولی راحت گذاشت ور ...

پس همون حرف اولم درست تر بود

اصلا به صحبتاش محل نزار هرچی میگه سکوت کن انگار نمیشنوی

من که اگه بودم رفت و امدمو به خونه داییم کمتر میکردم یا حداقل وقتی میرفتم ک اون نباشع

خودم ۲۲  اره خب اون منتظره سن خودش بره بالاتره ولی از طرفی هم احتمالا میترسه من ازدواج کنم ا ...

این که شمارتون رورفته داده کاردرستی نبود..

ولی شماناراحت نباش عزیزم.پیام داد جواب نده..

من اعتقاد دارم ولی اگه دو طرفه باشه😐 نه اینکه من خبر ندارم کجا رو میگه اصلا😂 بعدم ادم با هرکی سل ...

چشم باز خیلی مهمه به نظرم..خیلیا سر همون نگاه اول عاشقانه چشمشون رو روخیلی مسائل می‌بندن..

پسری روتوفامیل میشناسم‌ بادختر عمش نامزدشده بعد بهم زده رفته یه دوست دختر دیگه گرفته بادل اونم بازی کرده واونم ول کرده وحالا رفته با اعتماد به نفس با یه دختر دیگه ازفامیل ازدواج کرده..مم موندم این دختر آخری ماجراهای قبلی روکه دیده اگه پس فردا مشکلی توزندگیش پیش اومد نباید اعتراضی کنه

چشم باز خیلی مهمه به نظرم..خیلیا سر همون نگاه اول عاشقانه چشمشون رو روخیلی مسائل می‌بندن.. پسری روت ...

شاید قبل از دختر عمش عاشقه این دختر اخری بوده دختره هم دوسش داشته

البته بازم توجیه نمیشه که با ادمه خیانت کار ازدواج کرده

اتفاقا برای اون عاقلانس خانواده ما بهتره نسبت به اونا نمیدونم عقلانی تصمیم گرفته یا نسنجیده عاشق شد ...

ان شاءالله که هرچی خیره برات رقم بخوره عزیزم فقط اینو بزار روحساب یه حرف دوستانه یاخواهرانه..

پسری که دختری روبخواد براش تلاش میکنه ونیتش ازدواج..

نه اینکه بگم پول بریزه به پاش ..دیدم پسری روکه واقعا نه خونه داشت نه حقوق بالا .دل دختری روبرده که همه فکر میکردن ته تهش بایه دکتر باید ازدواج کنه.نه اینکه دختره پولداربودااچون خیلی خانم بود واقعا...ولی دختره براش نگاه پاک.درامد حلال.راستگو بودن وخلاصه این‌مسائل مهم بود الان توفامیل حسابی ترکوندن این دوتا..بازنش عین ملکه رفتار میکنه ودختره هم عاشقانه بهش محبت‌میکنه..

دختره به حدی خواستگار داشت که تویه روز گاهی دوتا دوتا براش میومد..حتی روز جهازبرونش بقیه نمیدونستن این ازدواج کرده زنگ میزدن که بیان خواستگاری.‌

ان شاءالله که هرچی خیره برات رقم بخوره عزیزم فقط اینو بزار روحساب یه حرف دوستانه یاخواهرانه.. پسری ...

ولی تو این دوره زمونه اونم تو ایران پول مهمه بنظرم

مخصوصا اگه یه دختری مثل من تو مجردیش کامل ساپورت شده باشه از طرف باباش

خیلی میترسم که نکنه این نازپرورده بودنم باعث بشه بعدا نتونم با کسی زندگی کنم   میترسم نکنه کم بیارم تو زندگی متاهلی

تا حدی ترس دارم که خاستگار راه نمیدم

ولی تو این دوره زمونه اونم تو ایران پول مهمه بنظرم مخصوصا اگه یه دختری مثل من تو مجردیش کامل س ...

ببین من خودم مثل توبودم به قول مامانم لای پرقو بزرگ شدم..اصلا اززندگی مستاجری چیزی نمیفهمیدم..چون حتی یه روز هم زندگی مجردیم‌مستاجر نبودم..یا نشده بود نگران پول باشم..ولی ازدواج یه حال دیگست کلا..انگار ازیه جایی به بعد این سختیا روحاضری تحمل کنی که باکسی باشی که میدونی‌ خوبه‌‌..

نه اینکه بگم پسر خوب که درآمد خوب داره نداریم😄

داریم زیاد هم داریم..ولی به نظرم اولویتت نزارش..

اگه پسری دیدی که خوبه ودرامد کم‌یا متوسط داره ولی مرد کاره واخلاق داره قبول کن‌‌‌..