2777
2789
عنوان

دختردایی..

| مشاهده متن کامل بحث + 1667 بازدید | 60 پست
آرایشای عجیب وغریب میکنه مثلا خط چشم سفید رو به حدی بزرگ پشت چشمش میکشه ..شبیه بعضی آرایشای نیکا توا ...

دیوونس😑

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 

تو و نامزدت نباید به بقیه میگفتین که دختر داییت این حرفو زده.ولی در کل دختر داییت نرمال نیست از اوناییه که همیشه خدا از همه طلبکارن. ولش کن بزار به حال خودش باشه باهاش دهن به دهن نشو

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آرایشای عجیب وغریب میکنه مثلا خط چشم سفید رو به حدی بزرگ پشت چشمش میکشه ..شبیه بعضی آرایشای نیکا توا ...

چندسالشه؟

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی
الان چندسال میگذره حالا این وسط دختردایی من به من میگه هیچ کس خواستگاری من نمیاد ومن ازدواج نمیکنم ...

بهش بگو من که اسم کس دیگه ای روم بود ازدواج کردم مال تو که فقط حرف بوده پس ربطی به این قضیه نداره

بیا همینجا منم یه نیمچه ماجرا تعریف کنم حوصلت سر نره

بگو منم هستم😂

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 
بهترین راه اینه که نسبت بهش بی توجه باشی ادمی که تعادل نداره باید ازش دووووری کرد تو هم که به اندا ...

دست بردار نیست..بعداز چندسال که گذشته‌...

مثلا بهم میگه میگم اون مدت چه عکسایی ازمن توگویی پسر دایی بود..فکر میکنه واقعا دوسش داشته درحالی که اون بنده خدا رفته ازدواج کرده..

دست بردار نیست..بعداز چندسال که گذشته‌... مثلا بهم میگه میگم اون مدت چه عکسایی ازمن توگویی پسر دایی ...

دست بردار نیست..بعداز چندسال که گذشته‌... مثلا بهم میگه میگم اون مدت چه عکسایی ازمن توگویی پسر دایی ...

خدایی عجیب غریبن

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی
چه دختر دایی عجیب و مخصوصا هول شوهری 😐

یعنی هربار میبینمش یه بحث ودعوا داریم..

همه خواهراش یکی ازیکی ماه تر ..بااینکه من خودم مذهبییم  ومحجبم ولی با باقی خواهراش که اصلا اهل حجاب واین مسائل نیستن میگم،میخندم  باهم کلی حرف می‌زنیم ولی ای یکی اگه جمع شلوغ باشه یاروشو میکنه اونور یا حرف نمیزنه..اگه جمع خلوت باشه هم شروع میکنه به ماجرای قبلی که چی شد وچی گفتین ومن ازدستت ناراحتم

تو و نامزدت نباید به بقیه میگفتین که دختر داییت این حرفو زده.ولی در کل دختر داییت نرمال نیست از اونا ...

میگه من نزدم ..حتی یه بار نشست به گریه کردن جلوی باباش گفت به بابام بگو من نگفتم..تویه جمع تقریبا۲۰نفری..

2790
2778
2791
2779
2792