2777
2789
عنوان

بلاگرا و ما 😑

353 بازدید | 29 پست

من قبلا خودم ی عده رو دنبال میکردم ازشون خوشم میومد و میگفتم خوش قلبن و مهربون و کاش مث اینا شیم البته ن از لحاظ خرج کردن و فیس.. باطنی گفتم واسه خاطر اینک نذر میدادن و... 

ولی وقتی ی سریا شروع ب افشاگری کردن واقعا بدم اومد نمیگم ازاون ادمام چشم بسته یکیو دنبال کنم ن مثلا میگفتم اینام اشتباهات و خطاها و گذشته ای دارن ولی نه انقد ک مخفی مخفی کنن از فالورا بعد یهو بترکه اونم چ دروغای شاخداری ک نگفتن 

خب مگ چوب میزنن یکیو؟ واقعا ا بلاگری انقد تاثیر روی زندگی داره ک خودشونو فراموش. میکنن؟ خسته نمیشن از حاشیه از بی ابرویی و بی احترامی از فحش از اینهمه تبلیغ دروغ و ازاینهمه پول مغت خوردن و.... بالاخره هرکسی ی حدی. داره و ی جایی پره ولی نمیدونم چرا اینا مث زالوان تا نترکن ول نمیکنن 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

همشون ریاکار و دروغگوعن

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لابد از امین فردین دروغگو و کثیف شنیدی

از خیلیا 

درکل همه ک دروغ نمیگن و همه ام بی نقص نیستن 

حرف من اینه چرا دروغ میگن ک ب اینجا برسه یا چرا عکسای اولشونو پاک میکنن ک بعدا اتو بشه 

مگ قراره چقد ی ادم تغییر کنه؟ بسه خب 

لابد از امین فردین دروغگو و کثیف شنیدی

کجاش دروغگو هس کدوم حرفش بعد چند ماه اثبات نشده؟؟من طرفدارش نیستم اما دروغ نمیگه هرچی گفته بعدش افشا شده

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

مهربونیشون بخاطر سوده  سودی در کار نباشه سایه ملت رو هوا میزنن  اینجورین این جماعت

من تصورم کلا عوض شد 

عقده ی توجه نداشته باشن که نمایش راه نمیندازن 

چه بسیار کسانی که بزرگ کارها کردن در خفا 

این بلاگرا با حمایت منو شما این شدن 

ایگنور بشن جز تلی از خاکستر ازشون باقی نمیمونه که اونم به سرعت باد میبره (فراموش میشن)

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن
از خیلیا  درکل همه ک دروغ نمیگن و همه ام بی نقص نیستن  حرف من اینه چرا دروغ میگن ک ب ...

عکسای قبلشونو پاک میکنن چون شاید بدون حجاب بوده وگرنه بعضیا دارن حتی اگه خیلی داغون باشه😂😂

اما خب خوب و بد داره دیگ

فاتیماه هستم✌️

عقده ی توجه نداشته باشن که نمایش راه نمیندازن  چه بسیار کسانی که بزرگ کارها کردن در خفا  ...

متاسفانه ن ما و ن اونا نمیدونیم بلاگر واقعا چیه و کیه و پر از شوآف همه پیجاشون