2777
2789
عنوان

بلاگرا و ما 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 29 پست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

متاسفانه ن ما و ن اونا نمیدونیم بلاگر واقعا چیه و کیه و پر از شوآف همه پیجاشون 

بله مقصودم به بلاگرای زرد بود 

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن
جای ارزش ها با ضد ارزش جا به جا شده.

من ی چن وقتی بود از بلاگرای باحجاب خوشم میومد همونام گند زدن بابا یهو شدن بی حجاب و پارتی برو و.. فق نهایت ی روسری بود همجا  و اونم برداشته شد خب وقتی کسی با عنوان بلاگر حجاب بالا میاد بعدش عوض میشه و میگ دلم خاسته تغییر لازمه و کسی نباید منو قضاوت کنه و... 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
کجاش دروغگو هس کدوم حرفش بعد چند ماه اثبات نشده؟؟من طرفدارش نیستم اما دروغ نمیگه هرچی گفته بعدش افشا ...

آخی بمیرم براش لابد نامزد بهرام رادان و شوهر زهره فکور صبورو از قبل پیش بینی کرده شده راستگو؟

نخیر من چنتا دروغشو با چشمای خودم دیدم

مثلا میگفت شوهر بهاره رهنما پول توجیبیش هم از رهنما میگیره درصورتی که رعکسع و پسر عمدی یکی از دوستای بابامه و وقتی مادرش فوت میکنه رهنما با جت شخصی شوهرش میره مراسم و ... 

این یه مثال بود وگرنه بیام دونه دونه دروغاشو واست تعريف کنم عمرم بیخودی هدر میره

فاتیماه هستم✌️

حال فرض مخاطب این دوستان بچهای رده سنی نوجوان باشند که هنوز به بلوغ تشخیص نرسیدند.

واقعا بچه ای ک راضی ب استوری نیست جرمه ازش فیلم گرفتن ب بچهای خودشون رحم نمیکنن واقعا چطور دلیه مگ 

واقعا بچه ای ک راضی ب استوری نیست جرمه ازش فیلم گرفتن ب بچهای خودشون رحم نمیکنن واقعا چطور دلیه مگ&n ...

بهره کشی میکنن ازشون چه فرقی داره 

مفهوم یکیه 

ظاهر و کلمات و دکورش فرق داره

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن
آخی بمیرم براش لابد نامزد بهرام رادان و شوهر زهره فکور صبورو از قبل پیش بینی کرده شده راستگو؟ نخیر ...

شما از من پیگیرتری بیشتر دیدی ویدئو هاشو اینا ک گفتیو ندیدم بقیه حرفارو گفتم ک حوصله تایپش ندارم

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

نذر هاشون باحاله  نذری میدن از بقیه بلاگرا جا نمونن  🥴تازه فیلمم میگیرن برا پخش اه بسه ...

بعدم میگن اره من ریاکارم تا بقیه یادبگیرن و.... همش شوآف و فیک 

خیلیم دروغ و شایعه هست درمورد ادمای معروف هر چیزیو باور نکنید

گفتم ک هرچیزیو باورنکردم ولی درکل کسی بی نقص نیست عکی قبل و بعد عمل داره و.... چرا دروغ و فیک.. چرا کلاه گزاشتن سر مردم... چرا غصه های الکی و.... 

کدوم بلاگرا مثلا

والا ازبس زیادن ادم یادش میره الان هرکی ازدواج میکنه یا طلاق میگیره یا شوهرش میمیره یا..... میاد بلاگر. میشه 

نمونش... سیسی.. عاطفه گلمنگی.. صنم ر.... شیوا.... مائده... محدثه خدایی... شیما استایل و.... 

شما از من پیگیرتری بیشتر دیدی ویدئو هاشو اینا ک گفتیو ندیدم بقیه حرفارو گفتم ک حوصله تایپش ندارم

بله من از کانال ضد امین فردین که دونه دونه سوتیاش رو درمی‌آورد با این آدم کثیف آشنا شدم که البته که دوست بابام هم بی تاثیر نبوده😁

امین فردین فقط در مواقعی راست میگه که عکس یا فیلم یا صوت رو کنه در غیر این موارد همش زر مفته یا چیزی میگه که خود بازیگرا ازش خبر دارن مثل نامزدیه این و شوهر اونو و....  

فاتیماه هستم✌️