2777
2789
عنوان

سوال🐨

133 بازدید | 14 پست

من همیشه دوست داشتم و دارم کارگردان بشم 

خدارو شکر دارم درسشو میخونم در کنار تجربی چون اونم برام مهمه از بچگی تو جمع ها نمیتونستم خیلی واضح صحبت کنم خجالت میکشیدم‌ خوشم نمیاد کسی باهام شوخی کنه 

و هیچ وقت دلم نمیخواد قلب کسیو بشکنم مخصوصاً خوانوادم که شامل مادرم، پدرم، برادرم، مادر بزرگ و پدر بزرگم هستن

جلشون از کلمه تو‌ استفاده نکردم یا همچین فعل هایی 

مادرم و پدرم‌ پزشک هستن برای همین خیلی همو نمیبینیم 

فقط جمعه ها وقت دیدن همو داریم 

شماهم اینجوری هستین؟ یا فقط منم💔☹️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهربون بودنت خیلی عالیه. ولی حواست باشه ازش سوءاستفاده نکنن و بهت زور نگن. 

تو از منم خجالتی تری. من با غریبه‌ها نمی‌تونم ارتباط برقرار کنم ولی کنار خونوادم خیلی راحتم. به‌نظرم چون کمتر از بقیه‌ آدما با والدینت وقت می‌گذرونی رابطه‌ات باهاشون رسمی طوره. و خب بخاطر شرایطت زیاد عجیب نیست. 

ولی من می‌دونم روی پر‌نور‌ترین ستاره‌یِ آسمون یه فرشته‌ با لباس‌ نقره‌ای نشسته و منتظره بخوابم تا بیاد مو‌هامُ ناز کنه :)🤍🌙 دیگه هیچوقت اون آدم قبل نمیشم🥀🩸

منو داداشم هم اینجورییم ولی جلو مادر پدرم اصلا دوتا آدم دیگه ایم😁

به هر حال به خاطر شغل و موقعیت شغلی در حق شما از لحاظ عاطفی کم گذاشتن که براشون بچگی نکردین.  خیلی رسمی و شیک و مجلسی

به هر حال به خاطر شغل و موقعیت شغلی در حق شما از لحاظ عاطفی کم گذاشتن که براشون بچگی نکردین.  خ ...

اره شاید یکم 🙃ولی عاطفی نه منو مامانم خیلی باهم صحبت می‌کنیم 🙃 حتی تو این سن باهم بازی می‌کنیم فکری 🙂

اره شاید یکم 🙃ولی عاطفی نه منو مامانم خیلی باهم صحبت می‌کنیم 🙃 حتی تو این سن باهم بازی می‌کنیم فکر ...

باید قبول کرد که ما پایین شهری ها دل خوشی داریم که شماها با احترام ندارین.  من تو بچگی برای یک کاغذ آچار که بتونم نقاشی بکشم بال در میاوردم. آرزو های کوچیک ولی به سختی به دست میومد و هزار ذوق و خوشحالی کنار پدر و مادر با آبرو ولی توان مالی ضعیف.  این باعث میشه عاشقشون باشم و رفیق رفیق 

باید قبول کرد که ما پایین شهری ها دل خوشی داریم که شماها با احترام ندارین.  من تو بچگی برای یک ...

ما هم نه خیلی شرایط بدی داریم نه خیلی پولداریم در حد خودمون داریم خداروشکر. من تنها آسیب هایی که دیدم از برادرمه هنوزم همینه و جرئت ندارم به مادر پدرم بگم چون داداشم منو دعوا میکنه میگه چرا گفتی بهشون

ما هم نه خیلی شرایط بدی داریم نه خیلی پولداریم در حد خودمون داریم خداروشکر. من تنها آسیب هایی که دید ...

دیگه داداشا خودشون هزار کار میکنن و از آبجیا ایراد میگیرن.    ولی به مادر بگو