2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 53 پست
گفتم دیگه اینا فانتزی های ذهنته ، یه بار رفتی تو رابطه از تو استفاده شد روحت اسیب دید به حرف من میرس ...

تا کسی نخواد ازش استفاده نمی کنن

من اتفاقا با همکلاسیم نامزد کردم و حد و حدودم نگه میداشت

آدم خودش باید حواسش باشه وگرنه خواستگارم به قول شما ممکنه قصد و غرضای بدی به سرش بزنه و سواستفاده کنه

💍👩‍❤️‍👨/تاپیک ها از قبل دی سال ۱۴۰۰ مال من نیستن،کاربری واگذار شده/درخواست دوستی ممنوع
پسری ک بدرد زندگی بخوره واقعا قصد ازدواج داشته باشه همون اول میاد خاستگاری..حالا یا خودش میپسنده یا ...

اینو راست میگی . اونم من که هیچکیو ندارم دیگه فکر میکنم دنیا تموم شده دیگه هیچکی نمیاد 😆. و اون همیشه تو ذهنم میمونه دیگه نمیتونم ازدواج کنم 😒😒

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آشنایی از دور قشنگه به نظرم با یکی بری تو رابطه و بخوای آشنا شی و اینا اصلا نمیرزه و خوب نیست با م ...

آره بابا...تازه بعدا شک میاد تو زندگی...هزار تا اتفاق بد داره...هزار تا حرف بارت میکنن...باید خیلی خوش شانس باشی با پسری دوست بشی همه چی با خوبی و خوشی بره جلو..

پسری ک بدرد زندگی بخوره واقعا قصد ازدواج داشته باشه همون اول میاد خاستگاری..حالا یا خودش میپسنده یا ...

به نظرم معقول نیس وقتی کسیو نمیشناسی بری خواستگاریش و پای خونواده ها بیاد وسط

اصلا نمیتونم درک کنم

یه دختر عاقل و بالغ بالای ۱۸ سال و یه پسر عاقل بزرگسال خودشون به حدی از بلوغ فکری رسیدن که خودشون همو بپسندن و آشنایی داشته باشن.من که اصلا برام جالب نبود وقتی خودم هنوز نپسندیدم طرفو با خونوادش بکشونم تو خونمون.

من دوران شناختم سه سال طول کشید.ایا اگه سنتی بود میذاشتن سه سال طول بدم؟قطعا نه

💍👩‍❤️‍👨/تاپیک ها از قبل دی سال ۱۴۰۰ مال من نیستن،کاربری واگذار شده/درخواست دوستی ممنوع

ببین خواهر منم مشکل شمارو داره هی بهش میگم وقتی که نشستی خونه کسی تورو میبینه که بخواد باهات آشنا بشه?

هر کیم میاد رد می‌کنه میگه نه خوشم نمیاد ولی بزا بهت بگم 

ی دوست فاب داشته باشه که باهم برید کافه دربند جاهای باحال بگردین یکیرو پیدا می‌کنی یا بیشتر تو معرض دید باش اگ یکی از دوستاتم رلی چیزی داشته باشه صدرصد ی رفیق شینگل داره آشنا میشی باهاش 🌝😉

تا کسی نخواد ازش استفاده نمی کنن من اتفاقا با همکلاسیم نامزد کردم و حد و حدودم نگه میداشت آدم خودش ...

گفتم ک ۱۰ درصد احتمال داره تو سرنوشتت بوده عزیز ...منم نگفتم حتما سواستفاده میکنن..گفتم قصدشو دارن وقتی بفهمی و باهاش کات کنی بازم روح و روانت بهم میریزه و نسبت به همه بدبین میشی ...

سخته تو این زمونه درصدش کمه

درسته ولی خانوما هم باید بتونن روابط سالم و روی اصول برقرار کنن.اکثر خانومایی که اینجا می بینم متاسفانه تو روابطشون حالت درموندگی و دست پایین بودن رو دارن،پسره هم براشون دور برمیداره

به نظرم معقول نیس وقتی کسیو نمیشناسی بری خواستگاریش و پای خونواده ها بیاد وسط اصلا نمیتونم درک کنم ...

شما که انقد اوپن مایندی حالا اگر بعد از سه سال می‌گفت رابطه جنسی می‌خوام و درحالی ک شما بهش وابسته شدی و هزارتا برنامه واسه آینده ریختی ولت میکرد و می‌رفت و می‌گفت اگر دختر خوبی بودی سه سال با پسر نامحرم دوست نمیشدی!؟ الان لازم واست معقول نبود؟؟ 

از معیارات بگو

اخلاق داشته باشه،مهربون باشه، با نجابت و با وقار باشه، با صبر و حوصله و تحمل باشه، تو سختی ها و مشکلات یا دلخوری های کوچک منو تنها نذاره و بره و بهم وفادار باشه، دوستی های پنهانی نداشته باشه، همدل باشه، منو درک بکنه، خانواده و اصل و نصب متوسط و خوب داشته باشه در اخرش هم خوشگل هم باشه نه در حد انچنانی ولی در حد قابل قبول باشه و اینکه اهل ارایش غلیظ و لاک زدن و انچنانی نباشه🙂

اخلاق داشته باشه،مهربون باشه، با نجابت و با وقار باشه، با صبر و حوصله و تحمل باشه، تو سختی ها و مشکل ...

درست...شما خودت شرایطت چی هست ؟چند سالته شغلت؟ البته واسه آگاهی میپرسم فضولی نباشه..

درست...شما خودت شرایطت چی هست ؟چند سالته شغلت؟ البته واسه آگاهی میپرسم فضولی نباشه..

من ۳۰ سالمه این شرایطی که گفتم خودم دارم ولی شغل مناسب و درامد مناسبی ندارم یکمم افسردم نیاز شدید به یه همدم دارم😔

شما که انقد اوپن مایندی حالا اگر بعد از سه سال می‌گفت رابطه جنسی می‌خوام و درحالی ک شما بهش وابسته ش ...

خب واقعیتش اون اصلا طرز فکرش این مدلی نبود و میشناختمش

و مسئله بعدی این بود من تو سال آخر ارتباطمون فاز احساسی نداشتم و بیشتر به شناختش فکر میکردم و واقعا اگه هر رفتار بدی بروز میداد قطعا خواستگاریو لغو میکردم

ولی مسئله اینجاس که خواستگارم ممکنه بعد چند ماه آدمو نخواد و بازم آدم وابسته شده باشه و ضربه بخوره.رفتن آدما تو زندگی به هرحال یه چیز ناگزیره و ممکنه واسه هرکسی پیش بیاد و کاری ازمون برنمیاد.

حتی آدما نامزدی و عقدشونم ممکنه به هم بخوره.ما هیچ تضمینی برای رفتار طرف مقابلمون نمیشه بدیم،فقط میتونیم با شناخت انتخابش کنیم.

من ۳۰ سالمه این شرایطی که گفتم خودم دارم ولی شغل مناسب و درامد مناسبی ندارم یکمم افسردم نیاز شدید به ...

اهاا..خب انشاالله ک هرچه زودتر یه شغل مناسب پیدا کنین و خوشبخت بشین ..شما هم مثل اسی باید بیشتر تو جامعه و محیط های سازگار با روحیت باشی ک کیس دلخواهت رو پیدا کنی ..و همچنین بهتره تا دیر نشده بسپاری به واسطه ها تا دختری ک میخوای رو پیدا کنن...پسرا کارشون خیلی راحت تر هست توی ازدواج :) و اینکه قبل از ازدواج لطفا واسه افسردگی ب مشاور مراجعه کن .. انشاالله حل میشه افسردگی تو کشورمون خیلی زیاد شده نگران نباش