واقعا فکر میکنم مگه یه ازدواج چیه آخه ؟؟ که مثلا دست نیافتنی باشه . به تعداد دخترایی که تو ایران داریم پسرم داریم حتی پسرا بیشترن . ولی خانواده ی من چون هیچکی خوشش نمیاد نمیدونم چرا خیلییییی مظلومن آخه بخاطر همینه 🥺🥺پدرمادر ساکتی دارم . و اصلا هیچکی ام نداریم هیچکیو . هیچوقت تو هیچ مراسمی شرکت نکردیم کلا هیچکیو نداریم . من دوست دارم یکی خودش منو ببینه و دوسم داشته باشه همین ! هپین یه چیز ساده منتهی همش تو دام خاله پیرزن بازی میفتم 😒😒😑😑دلم میخاد فقط منو دویت داشته باشه و با همدیگه خودمون آشنا بشیم نه معرفی شده باشه . من همه چی دارم انقد کم نیستم که دیگران برن واسم التماس کنن 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭وای خدایا دارم دیوونه میشم . من حتی تو زندگیم ینفرم یه حرفی دلشو نشکوندم نمیدونم چرا هیچکی منو دوست نداره 😒😒😒😑😑
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هر کی اومد طرف من ب اسم آشنایی اومد و قصد سوء استفاده داشت تشخیصشم خیلی سخته دختر ...الان ۸۰ درصد موارد این شکلیه...حرف گوش کن ..کیس مناسب بود ازدواج کن دنبال دوس پسر نباش
همه پسرا حتی خوباشون خودشون انتخاب میکنن نه انقد بی عرضه باشن که مامانشون بره براشون پیدا کنه
پسری ک بدرد زندگی بخوره واقعا قصد ازدواج داشته باشه همون اول میاد خاستگاری..حالا یا خودش میپسنده یا مامانش یا خواهرش..ولی پسری ک باهات دوست بشه ۱۰ درصد احتمالا ازدواجتون هست..از لحاظ عاطفی ضربه میخوری