ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من مامانم درست میکنن. میدن بیرون،آب گوجه رو میگیرن،بعد میپزن.
ولی همون هم سخته واقعا
یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه.....هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒
مادر من گوجه ها رو تیکه تیکه میکنه میندازه داخل دبه، دبه هارو تا مدتها میذاره جلو آفتاب، بعد چند هفته به میریزه تو یه قابلمه بزرگ میذاره میپزه، نمک هم میزنه، خیلیییییی خوشمزه اس
ما ظرف مخصوصش رو میاریم یه ظرفای بزرگی هستن مثل تشت که سرشون سوراخه و پایه دارن بلندن گوجه هارو میریزی تو اون ابش از اون سوراخه میاد بیرون ظرف میذاری زیرش