2777
2789
عنوان

۶۰ میلیون تومن😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 82 پست
خیییییلی زیاده حساب مام همون ۶۰ ۷۰ تومنو داره طرف هم شهر خودمون نیست گفته هفته بعد برمیگردم جورش میک ...

از بقیه کمک بخواید نترسید با عزت نفس...

فامیل شوهرم خونه خریده بود خونه در حد عالی خیلیم پولدارن...منتها  سیصد چکشون  مونده بود...میخواستن طلا هم نفروشن...با اینکه پولدارن ولی اون تایم پول تو حسابشون  نبود

همه کمک کردن چک پاس شد عزت نفسی هم پایمال نشد

حتی ما هم بیست دادیم با اینکه وضع مالیمون از اونا بهتر نیست ولی داشتیم دادیم به همین راحتی

بازم هیچی...
از بقیه کمک بخواید نترسید با عزت نفس... فامیل شوهرم خونه خریده بود خونه در حد عالی خیلیم پولدارن... ...

عزیزدلم فامیلامون از اونان ک هشت گرو نه شونه اصلا نمیشه روشون حساب باز کرد😞

خوب باشیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما مگه کارتون چیه بالای ۱۰۰ درامدتونه ؟

کارمند رسمی و شغل آزاد همزمان

خداروشکر

قبلا اینجوری نبودیم

مثل همه خیلی اذیت شدیم به اینجا رسیدیم

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

دیگه خندت براچی؟که وامش لغوشده؟

همینجوری ☺️😊

پیاده روی کنین براي سلامتیتون هم خوبه😁😅🤭 آب معدنی با خودتون داشته باشید 😉 تا درودی دیگر بدرود 🥱اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

😐 توام فرق زمان و موقعیتو نمیفهمی

ببین من برای 500 هزار تومن خونه های مردم کلفتی میکردم و کارایی که اینجا نمیشه گفت پس برای من از زمان و موقعیت حرف نزن اگه بچه پایین شهری

اونایی که برای مردها فن گرلی میکنن ریپ نزنن
خداروشکر از نظر مالی وضعم بد نیست ولی از نظر ادب اونقدر پولدارم که نیام نمک بپاشم روی زخم کسی

الان مثل فک میکنی نپاشیدی؟😂😂

کارت چیه که بالایه۱۰۰ درآمدته؟تو مجلسی یا قاچاقچی😂✋️

🧡عضو گروه نارنجی🧡..........وزن شروع ۸۶🧡........تاریخ شروع ۱۴شهریور🧡وزن اولیه ۹۵🧡هدف۶۸🧡
استارتر عززز من از ذکر ۵۱۱۰ بار یاخالق هم‌جواب کرفتم توی نت شرایط و عدد دقیقشو جستجو کن  خیلی ...

خواسته چی میتونه باشه هر حاجت قلبی میشه؟؟؟؟؟؟

خدایا تو بساز .تو بسازی قشنگه❤❤❤❤❤❤
بعد بهتون پس دادن؟

تازه  دادیم...آره چرا ندن..خونه دیگه داشتن  قراره بفروشن  منتها  اون موقع کسی بر نمیداشت  چون خونه گرونی بود همه قدرت خریدشو  نداشتن از طرفی هم دلالها  فهمیده بودن این گیر پوله...میخواستن چند صد ملیون ارزونتر بردارن

بازم هیچی...
😑😑😑

خب چیه مگه . من نظرم اینه که  کسی که  خودش نمیتونه ضامنت بشه  نباید توقع داشته باشه ضامنش بشی . ضمانت یعنی تعهد بدی اگر قسط نداد بجاش پرداخت کنی. آدم هم نمیدونه  برای اون طرف چه مشکلاتی پیش میاد  پس باید خیالت راحت باشه حداقل اون ضامنت بشه اگر قسط نداد تو هم قسط های خودت را گردن اون بندازی  که ضرر نکنی. 

پیاده روی کنین براي سلامتیتون هم خوبه😁😅🤭 آب معدنی با خودتون داشته باشید 😉 تا درودی دیگر بدرود 🥱اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️