پاپیونیم مدیر عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 300 عنوان ۶۰ میلیون تومن😭 | مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 82 پست دارم دیوونه میشم تموم حسابامون بخاطر بدحسابی کسی که ضامنشیم مسدود شده الانم ۶۰ تومن چکمون برگشت خورده😭طرفم اومده دم در کتک و کتک کاری ک پولشو میخواددارم میمیرم از غصه حسابا معلوم نیس کی باز بشه۶۰ تومنم تا شب جور نکنیم بیچاره میشیم😭😭😭 خوب باشیم 1401/05/26 | 18:21 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاپیونیم مدیر استارتر عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 300 اسی خوشگلم دلتو خوش کردی کجا امدی مشورت اینها دارن درسته خودشونو میخورن ولش،مشکلت با اینجور ادمها حل ... هیچ کسو هیچ جارو نداشتم تنها پناهم اینجا بود بلکه یکم تخلیه شم😭 امید داشتم شاید یه خیر پیدا شه خوب باشیم
گیلانبانو_۱۳۶۸ عضویت: 1401/01/26 تعداد پست: 1479 هیچ کسو هیچ جارو نداشتم تنها پناهم اینجا بود بلکه یکم تخلیه شم😭 امید داشتم شاید یه خیر پیدا شه نه گلم اینجا اصلان درد دل نکن بیشتر نمک رو زخمت می پاشن البته بعضی ها با خدا درد دلی کنی همیشه بهتر
پاپیونیم مدیر استارتر عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 300 نه گلم اینجا اصلان درد دل نکن بیشتر نمک رو زخمت می پاشن البته بعضی ها با خدا درد دلی کنی همیشه بهتر خدا ک جوابمو نمیده😭😭آبرو داریم غرور داریم بشکنه دیگه هیچجوره جمع نمیشه تا همین الانم ب حد کافی شکسته😭😭 خوب باشیم
گیلانبانو_۱۳۶۸ عضویت: 1401/01/26 تعداد پست: 1479 خدا ک جوابمو نمیده😭😭آبرو داریم غرور داریم بشکنه دیگه هیچجوره جمع نمیشه تا همین الانم ب حد کافی شکس ... اخی وای دلم گرفت انشاالله مشکلت حل بشه گلممم 😔😔😔
پاپیونیم مدیر استارتر عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 300 اخی وای دلم گرفت انشاالله مشکلت حل بشه گلممم 😔😔😔 دعا کنید توروخداااااا دعا کنید خوب باشیم
محمحمح عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 6469 خب چیه مگه . من نظرم اینه که کسی که خودش نمیتونه ضامنت بشه نباید توقع داشته باشه ض ... ببین اینکه شماضامن نشدی مشکلی نیست،ولی اینکه به اینکه وامش جورنشده میخندی این بده ،مشکل بقیه من فکرنمیکنم خنده دارباشه
محمحمح عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 6469 یا باید به اندازه ی وام بهت چک و سفته بده که اگر بعد خواست زبون درازی کنه و ... فکرکنم اشتباه ریپ زده باشید