2777
2789
عنوان

۶۰ میلیون تومن😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 82 پست

برای همین من ضامن هیچ کی نمیشم   یه نفر میخواست برای دخترش جهیزیه بخره التماس میکرد ضامن بشم که جلوی خانواده داماد سربلند بشن قبول نکردم. وامش لغو شد  🤭😄 

پیاده روی کنین براي سلامتیتون هم خوبه😁😅🤭 آب معدنی با خودتون داشته باشید 😉 تا درودی دیگر بدرود 🥱اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

خیییییلی زیاده حساب مام همون ۶۰ ۷۰ تومنو داره طرف هم شهر خودمون نیست گفته هفته بعد برمیگردم جورش میک ...

خیلی نفهمن

برای من فامیله درجه یکه

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اجازتون برای منی که خداروشکر بالای ۱۰۰ درآمدمه نه ولی برای اکثریت جامعه خیلی پوله

آهان پس شما بچه پولداری مواظب باش ما فقیر بیچاره ها زیر دست و پات له نشیم

اونایی که برای مردها فن گرلی میکنن ریپ نزنن
وقتی نباشه یک تومنم یک تومنه  الانم سر ۶۰ تومن کلی شوهر من کتک خورد سر شصت تومن تهدید شده فردا ...

ببین اینجا هیچ کس به اندازه من درد بی پولی رو نمیفهمه خوب؟؟؟؟؟؟؟؟

اونایی که برای مردها فن گرلی میکنن ریپ نزنن
ببین اینجا هیچ کس به اندازه من درد بی پولی رو نمیفهمه خوب؟؟؟؟؟؟؟؟

پس چرا اومدی نمک میپاشی که ۶۰ تومنم پوله؟

۶۰ تومن اتفاقا پول خیلی بزرگیه

برای همین من ضامن هیچ کی نمیشم   یه نفر میخواست برای دخترش جهیزیه بخره التماس میکرد ضامن بشم که ...

بهترین کار کردی ندارن گوه میخورن  

اینقدر که خانمها توی دسشویی به همه طرف با دقت نگاه میکنن سوسک نباشه توی ازدواج دقت میکردن اوضاع این نبود  😐🖖
آهان پس شما بچه پولداری مواظب باش ما فقیر بیچاره ها زیر دست و پات له نشیم

خداروشکر از نظر مالی وضعم بد نیست

ولی از نظر ادب اونقدر پولدارم که نیام نمک بپاشم روی زخم کسی

وقتی نباشه یک تومنم یک تومنه  الانم سر ۶۰ تومن کلی شوهر من کتک خورد سر شصت تومن تهدید شده فردا ...

نباید ضامن میشدین اون طرفم میخواست بده تا الآن داده بود این شد درس عبرت 

اینقدر که خانمها توی دسشویی به همه طرف با دقت نگاه میکنن سوسک نباشه توی ازدواج دقت میکردن اوضاع این نبود  😐🖖